REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sausio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Šiandien būsite linkę arba pervertinti savo galimybes, arba deramai jų neįvertinti. Savo pareiškimais ar poelgiais galite priblokšti aplinkinius. Nekeista, jei jus kas nors apskųs, pareikalaus grąžinti skolą ar pan.

Tauras Reikalai, susiję su mokslu, finansais, žiniasklaida, pareikalaus daug dėmesio ir kantrybės. Ne viskas vyks pagal planą. Galite negauti žadėto atlygio, arba tai, ką gausite, sukels debatų moralės ar teisėtumo temomis.

Dvyniai Šiandieną lengvai klysite, būsite nervingi, neatsargūs. Galite pyktis su artimaisiais, kolegomis. Vertėtų itin saugoti savo ir ne savo transporto priemonę, kitą techniką. Numatykite galimus savo veiksmų padarinius.

Vėžys Tikėtini nesusipratimai komunikacijų, technikos srityje. Galbūt suges buitinis ar kompiuterinis prietaisas. Netikėtų problemų gali kilti artimiems žmonėms arba per juos jums. Vakaras nenuvils, jei per daug nesitikite iš pasimatymo, renginio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, problemų sukels artimų žmonių ar jūsų sveikatos sutrikimai. Galbūt teks skubiai darytis sveikatos tyrimus, vartoti vaistus. Tik "nesigydykite" svaigalais, kvaišalais.

REKLAMA

Mergelė Rytą galimas incidentas viešumoje arba darbe, o vakare netikėtą krizę gali patirti asmeniniai santykiai. Labai blogai, jei kažką žadėjote ir paskutinę minutę nuvylėte žmogų. Arba jei taip nutiko jums ir jūs likote "ant ledo".

Svarstyklės Šiandien nėra ko laukti ramybės bei stabilumo. Mylimo žmogaus arba vaikų norai kels jums nerimą. Vakare kažkas džiaugsis prašmatniais pirkiniais, o kažkas liūdės dėl didelių išlaidų.

Skorpionas Šiandien laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas. Jeigu ruošiatės į kelionę, tikėtini nenumatyti keblumai. O galbūt tiesiog paaštrės jūsų psichologinės problemos, kompleksai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite ne itin objektyvūs, painiosite, kas teisinga ir kas ne. Labiausiai tikėtina priežastis: konformizmas arba nežinojimas. Vakaro diskusijos ir eksperimentai gali baigtis nekaip.

Ožiaragis Šiandien atidžiau pažvelkite į dominantį asmenį: galbūt pavyks jį visapusiškiau įvertinti. Verčiau neužsimerkite matydami ydingas savybes. Vakare ypač prižiūrėkite vaikus, jie bus linkę lįsti į pavojus.

Vandenis Protinio darbo srityje kažkas tarsi trukdys jums pasireikšti. Gali suerzinti išgirstas ar perskaitytas komentaras, interviu. Vakarop jau labiau tikėtini komplimentai nei kritika.

Žuvys Jūsų akivaizdoje tęsis nesibaigianti gėrio ir blogio kova. Gali būti, kad į ją realiai įsitrauksite ar būsite įvelti. Bet kuriuo atveju teks patirti, kad jūsų konkurentai ir oponentai anaiptol nesnaudžia, ir kad jie nusiteikę jus įveikti.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų