REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Antonovienė apie pokyčius (nuotr. asm. archyvo)

Sparčiai lieknėjanti ir beveik 50 kilogramų mažiau nei per metus atsikračiusi Rima Antonovienė nežada sustoti. Ji ne tik sparčiai lieknėja, tačiau ir iš esmės keičia gyvenimo būdą – sportuoja su asmeniniu treneriu Dovydu, pakeitė šukuoseną, pasitobulino lūpas hialurono injekcija.

42

Sparčiai lieknėjanti ir beveik 50 kilogramų mažiau nei per metus atsikračiusi Rima Antonovienė nežada sustoti. Ji ne tik sparčiai lieknėja, tačiau ir iš esmės keičia gyvenimo būdą – sportuoja su asmeniniu treneriu Dovydu, pakeitė šukuoseną, pasitobulino lūpas hialurono injekcija.

REKLAMA

Dar daugiau – ji sako, kad visa tai jai kainuoja itin mažus pinigus. Apie tai, kiek ji išleidžia grožio procedūroms ir iš kur gauna pinigų sveikai mitybai bei asmeniniam treneriui, tv3.lt ji papasakojo po to, kai socialinėje erdvėje po straipsniais pasipylė klausimai apie jos finansinę padėtį.

Už trenerį moka dukra

Imta spėlioti, iš kur daugiavaikė 40-metė moteris, kurios vyras – 79-erių metų ir yra pensinio amžiaus, turi pinigų tokioms procedūroms.

REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau aš pati galvojau, kad lieknėti – labai brangu. Tai man buvo vienas didesnių stabdžių. Visada galvodavau, kad tai kainuos labai didelius pinigus, todėl aš negalėsiu tiek skirti.

REKLAMA

Vis dėlto vėliau, viską paskaičiavus aš supratau, kad tikrai galiu to imtis“, - prisipažįsta moteris.

Ji neslepia – šiuo metu Šiauliuose aktyviai sportuoja viename sporto klube, kuriame lanko ne tik sporto salę, bet ir jogos treniruotes, o palaikyti balansą jai padeda asmeninis treneris.

„Daugeliui atrodo, kad tai – ypač brangu, tačiau paaiškinsiu: aš esu neįgali, mano darbingumas siekia vos 30 procentų, todėl abonementas sporto klube man metams kainuoja 270 eurų.

Turiu galimybę šiuos pinigus padalinti išsimokėtinai, todėl kas mėnesį įmoka siekia vos 23 eurus. Tai tikrai nėra dideli pinigai“, - tikina moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Rima sako, kad už sporto klubo paslaugas susimoka pati, mat Šiauliuose ketvirčiu etato dirba valytoja. Už trenerio Dovydo teikiamas asmeninio trenerio paslaugas Rimai sumoka dukra, kuri yra Krašto apsaugos savanorė, taip pat prekiauja kosmetika.

„Ji labai norėjo man padėti ir pasiūlė apmokėti trenerio paslaugas. Ji nori man padėti, remia mane. Ji žino, kad turiu kelias disko išvaržas, todėl asmeninis treneris, galintis patari, kaip nesusigadinti sveikatos sporto salėje, man yra ypač reikalingas“, - kalba R. Antonovienė.

Iššūkis – būti be šeimos

Internete atsirado daugybė besidominčių ir apie naują Rimos šukuoseną. Ji aiškina, kad plaukų dažymas ir kirpimas man kainavo 8 eurus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu gyvenu taip: pusė laiko su šeima ir vyru, o kita puse – Šiauliuose. Ten dirbu ketvirčio etato valytoja, todėl pasitaupiau, kad galėčiau į save investuoti.

Didžiausia kaina už lieknėjimą – būti be šeimos. Už pragyvenimą reikėtų mokėti, tačiau turiu gerų draugų, kurie leidžia man pagyventi be mokesčių.

Esu moteris, kuriai jau 40 metų. Sportas duoda gerą rezultatą, riebaliukai tirpsta, mityba duoda rezultatų, tačiau tuo viskas neapsiriboja. Hialurono injekciją aš gavau dovanų. Ją man padovanojo klinika, man tekainavo vos 50 eurų“, - sako Rima.

Sulaukia įvairių komentarų

Ji neslepia, sulaukia daugybės klausimų ir apie vyrą, tačiau prasitaria, kad jo ir vaikų palaikymas yra bene svarbiausias jai. 

REKLAMA

„Komentarai dėl vyro įvairūs. Daug žmonių bando įžeisti dėl vyro ar jo amžiaus. Žmones taip pat intriguoja tai, kad aš sportuoju, prisižiūriu save.

Garsūs dainininkai, tokie kaip Radži arba Ruslanas Kirilinkinas, dažnai kelia nemažai klausimų, tačiau aš viską tiksliai žinau, dėl ko ir kam viską darau. Vyras ir šeima man svarbiausi.

Šiuo metu man padeda visi, kas gali, tačiau labiausiai esu dėkinga savo šeimai. Ypač – savo vyrui, kuris aukojasi. Jis būna su mūsų vaikais, prižiūri juos, sugeba sutvarkyti kambarius. Vaikai pavalgę“, - sako moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų