REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas itin sunkus metas. Patariama neskubėti ir atsakinga irpiimti svarbius sprendimus.

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas itin sunkus metas. Patariama neskubėti ir atsakinga irpiimti svarbius sprendimus.

REKLAMA

Sausio 3 d. horoskopas 12 zodiako ženklų.

Avinas

Būsite energingi, pasitikintys savimi, tad norėsite nuversti kalnus, tik ne visada kur reikia ir kada reikia. Neskubėkite atverti širdies: kol kas reikia laiko pasitikrinti.

Tauras

Jūsų ramybė, gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, gresia ir nenumatytos išlaidos. Šiandien jums reikia geros draugijos: labiau pasikliaukite artimu žmogumi, dažniau paklausykite draugų, ir palengva viskas susidėlios.

Dvyniai

Nereikia tikėti viskuo, ką girdite – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite vairuodami.

Vėžys

Ne pats geriausias metas: nesivelkite į šeiminius barnius, nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Smagus laikas, tiesa, nesivelkite į avantiūras – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nežadėkite nei amžinos meilės, nei greitai grąžinti skolą. Mažiau reikalaukite iš tų, kuriuos mylite.

REKLAMA

Mergelė

Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Likite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems.

Svarstyklės

Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš kitos pusės, galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, ir žavėtis nauju pažįstamu.

Skorpionas

Galite justi įtampą, nerimą – tai nugalėti nebus paprasta. Neįtarinėkite mylimo asmens, neturėkite išskirtinių lūkesčių: šios dienos planai gali suirti. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį, ką nors pirkdami.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau, ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Venkite ginčų svečiuose, kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Ožiaragis

Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti, iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui reikia skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos. Neskubėkite sakyti „ne” jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti kokio nors pasiūlymo, pareigų.

Vandenis

Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos: netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri, bloga naujiena gali jums pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

Žuvys

Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko nauja nepradėkite, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Leiskite sau mylėti, džiaugtis gyvenimu. Kad ir kuo užsiimsite, geriau daugiau tylėti, vengti dalytis sumanymais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų