REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vos tik įžengėme į 2019 metus ir praktiškai iš kart patekome į užtemimų mėnesį. Šiemet, 2019 metais, išgyvensime 3 Saulės užtemimus, 2 Mėnulio. Pirmieji mus aplankys jau sausį: Saulės dalinis užtemimas vyks sausio 6 ankstyvą rytą, kitas- pilnas Mėnulio sausio 21 dieną.

 Vos tik įžengėme į 2019 metus ir praktiškai iš kart patekome į užtemimų mėnesį. Šiemet, 2019 metais, išgyvensime 3 Saulės užtemimus, 2 Mėnulio. Pirmieji mus aplankys jau sausį: Saulės dalinis užtemimas vyks sausio 6 ankstyvą rytą, kitas- pilnas Mėnulio sausio 21 dieną.

REKLAMA

 Laikotarpis nuo sausio 2 iki sausio 24 yra laikomas tarp užtemiminiu laikotarpiu, o dienos nuo užtemimo iki sekančio užtemimo ( šiuo atveju, nuo sausio 6 iki 21 dienos) užtemimų tuneliu. Tunelis simboliškai reiškia susiarėjusias galimybes ir siaurą pasirinkimų diapazoną. Bet šviesa tunelio gale visada yra.

Tarp užtemiminis laikotarpis yra ypatingas tuo, jog jo metu įgauną galią įvykti ypač lemtingi, arba fataliniais, vadinami įvykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai tam tikras nekontroliuojamo laiko tarpas, kuomet rodos gyvenimas vyksta ir jam nė motais, ko norime mes. Tokiomis dienomis planai griūva dėl netikėtų, neplanuotų situacijų, į mūsų gyvenimus ateina mums reikalingi asmenys, o išeina perdavę savo pamokas- atlikę savo misiją mūsų gyvenimuose. Tai laikas, kuomet sunku prognozuoti įvykius dėl ypač stiprių visatos jėgų poveikio.

REKLAMA

Taigi, jau sausio 6-osios ankstyvą rytą ( 03:41 val Lietuvos laiku) išgyvensime Saulės užtemimą.

Užtemimas vyks 15 Ožiaragio zodiako ženklo laipsnyje ir formuos net kelis aspektus su kitomis planetomis: sekstilį su Neptūnu, jungtį su Saturnu ir Plutonu. Ožiaragis tuo metus bus pripildytas planetų: Mėnulio, Saulės, Saturno ir Plutono, Merkurijaus, ir žinoma čia bus besileidžiantis karminis mazgas ( bet kokie užtemimai visada vyksta šalia karminių mazgų).

Tokia astrologinė situacija- tai labai rimtas dangaus, visatos pareiškimas prisiimti atsakomybę ir imtis pokyčių. dėl palankių aspektų įvykiai turėtų būti kardinalūs, ryškūs, aiškūs.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi užtemimas vyks šalia besileidžiančio karminio mazgo, vadinasi įvykiai mums labiau primins kažkokius praeities dalykus, įvykius. Tai nėra geras laikas naujiems įgyvendinimams. Juk kol namai pilni šiukšlių, naujiems baldams nėra vietos.

Kiekvienas užtemimas aktyvuoja tam tikras temas, kurios tampa svarbiausios užtemiminiu laikotarpiu. Taigi, minėtas laikotarpis išskiria Vėžio ir Ožiaragio zodiako temas.

Vėžys simboline prasme yra susijęs šeima, šaknimis, motinyste, vaikyste, jausmais ir emocijomis, pasąmone, vidiniu pasauliu, intuityvumu, saugumo poreikiu. Tai globos ir noro rūpintis ženklas.

Ožiaragis simboline prasme yra siejamas su aukščiausia valdžia, socialiniais ir karjeros pasiekimais, tvarka ir įstatymu, valdžia. Tai tam tikros taisyklės, kurioms paklūstame ( įstatymai) ir moralinės vertybės ( kurias susikuriame sau patys). Tai apribojimai ir racionalumas. Tikslų planavimas ir nuoseklus jų siekimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ko galime tikėtis, sulaukti užtemimo dieną ( ir plius minus 3 dienos):

kažkas patirs apribojimus ir veikimo laisvės trūkumą;

gali būti rimtų praradimų, sukrečiančių, tačiau būtinų;

situacija gali paliesti karjeros, profesinę sritis: pokyčiai gali būti tiek teigiami, tiek negatyvūs:

gali būti rimtų susidūrimų su jėgos struktūromis, reiktų vengti masinių susibūrimų vietų, žmonių minios. Atminkite, ten kur daug žmonių, ten daugiausiai grėsmės;

Emocinis fonas gali būti ypač nestabilus, tačiau emocijos bus priverstinai slopinamos. Vadinasi, blogai jausimės dėl emocinių bangų ir tai sunku bus ištransliuoti.

Kas stipriausiai pajus užtemimo poveikį:

stipriausias poveikis žadamas Vėžiams ir Ožiaragiams, ir visiems tiems, kurie turi asmeninių planetų šiuose zodiako ženkluose. Taip pat tiems, kurių Ascendentas yra Ožiaragyje, Vėžyje.

Saugumo priemonės užtemimo metu:

minėtomis dienomis atsisakyti bet kokių chirurginių, medicininių procedūrų; apeiti masines žmonių susibūrimo vietas; atsisakyti bet kokių svaigalų, kvaišalų ar psichiką veikiančių medžiagų.

šaltinis: asmeninisastrologas.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų