REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Dienos horoskopas: šių Zodiako ženklų laukia išskirtinė sėkmė

Gruodžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

13

Gruodžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kils noras konkrečiai įgyvendinti drąsias idėjas arba išbandyti save scenoje, sporte ir paskatinti tam vaikus. Jums netrūks priešingos lyties dėmesio ir palankumo. Akivaizdu, kad nevengsite naujų pažinčių, meilės nuotykių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiek tiek prieštaringa diena. Iki pietų atlikite rimčiausius darbus, organizuokite susitikimus. Vėliau bus daugiau įtampos. Nesinorės keisti nuomonės, nuolaidžiauti, eiti į kompromisus.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien jums rūpės įprastiniai darbai, pareigos. Jeigu savijauta bus pakankamai gera, užtikrintai darysite tai, ką turite daryti. Vis dėlto neišvengsite įtampos, jei nesate apsisprendę, kieno pusę palaikote ir ko jums patiems labiau reikia.

Vėžys

Nors šiandien nesinorės kišti nosies į jokius svarbesnius reikalus, tačiau aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais.

Liūtas

Šiandien optimistiškiau žvelgsite į ateitį, projektuosite naujus darbus. Tikėtina pokalbis su įtakingu asmeniu arba užsieniečiu. Jus gali pasiekti svarbi informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Diena turėtų būti dalykiška. Galbūt teks prisiimti nemažą atsakomybę, apsvarstyti naujus profesinius planus.

Svarstyklės

Diena turėtų būti gana sklandi. Nusimato netrikdanti darbų eiga, malonus, draugiškas bendravimas su aplinkiniais.

Skorpionas

Galite pasijusti pavargę, apnikti rūpesčių. Geras metas tik ramiems apmąstymams, energijos kaupimui. Neskubėdami, neplepėdami šiandien nuveiksite daugiau nei blaškydamiesi. Galimi slapti dalykiniai ar finansiniai manevrai.

Šaulys

Ir šeimoje, ir kitose srityse galimi šiokie tokie interesų susikirtimai. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi kažkokie susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nesinorės niekur skubėti, kuo nors save riboti. Tačiau nusimato neblogi pasiūlymai bei sumanymai, tad teks pagalvoti, kas jums naudinga. Tik neleiskite, kad jums liptų ant kulnų ar remtų prie sienos.

Vandenis

Iš ryto aktyviai nersite į įprastinį gyvenimo sūkurį. Nusimato susitikimai su seniai nematytais artimos aplinkos žmonėmis. Seksis megzti ir naujus ryšius, argumentuotai kalbėti.

Žuvys

Pirmoje dienos pusėje jums labiausiai rūpės kasdieniniai darbai, šeimos narių reikalai ir poreikiai, buitis, tad rimtam darbui nesusikaupsite. Vakarop panorėsite linksmybių, domins renginiai, sportas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų