REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
N. Šulija atskleidė, kas 2019 metais laukia Lietuvos (nuotr. 123rf.com)

Naujieji metai gali atnešti netikėtų dalykų ne tik kiekvienam iš mūsų, bet ir visai Lietuvai. Taigi, kas šį laikotarpį laukia mūsų valstybės, atskleidžia TV3 sinoptikas, astrologas Naglis Šulija.

12

Naujieji metai gali atnešti netikėtų dalykų ne tik kiekvienam iš mūsų, bet ir visai Lietuvai. Taigi, kas šį laikotarpį laukia mūsų valstybės, atskleidžia TV3 sinoptikas, astrologas Naglis Šulija.

REKLAMA

Tiesioginės tv3.lt transliacijos metu astrologas Naglis Šulija atskleidė tai, kas laukia Lietuvos. Apačioje jums pateikiame tikslias jo prognozes:

Naglio Šulijos 2019 m. prognozė Lietuvai.

Kada kalbame apie asmenį arba šalį, privalu žinoti gimimo datą. Svarbu pabrėžti, kad neužtenka tik metų, mėnesio ir dienos, reikalinga žinoti minučių tikslumu. Tuomet sudaromas horoskopo brėžinys, dangaus skliautas dalijamas į tam tikrus sektorius. Iš jų sprendžiama – kas ir kaip.

Ačiū Dievui Lietuvos valstybės horoskopą žinome visai neblogai. Taigi išskirti galima kelias tendencijas.

Pirmoji yra susijusi su pinigais. Kiekviename horoskope yra sritis, iš kurios astrologai sprendžia apie asmens arba šalies pajamas. Šiame sektoriuje kelis metus buvo planeta, kuri atstovauja discipliną ir atsakingą požiūrį – Saturnas.

REKLAMA
REKLAMA

2019 m. pradžioje ši planeta iš pastarojo sektoriaus pasitrauks ir įžengs planeta, kuri, viena vertus, skatina augimą ir plėtimąsi, tačiau kita vertus, kartu ir tam tikrą perspaudimą.

REKLAMA

Pavyzdys: ta pati planeta, Jupiteris, buvo nuo 2006 m. pabaigos iki 2008 m. pradžios. Visus 2008-uosius. Tuomet Lietuvoje pinigais lijo. Atrodė, kad išėjus į gatvę ir pakišus kepurę į ją pinigų tiesiog prikris.

Tai dabar tas pats Jupiteris apsuko visą Zodiako ratą ir cikliškai sugrįžta į tą pačią padėtį. Todėl yra tikimybė, kad dėl tam tikrų priežasčių įplaukos į šalį didės. Ir aną kartą tas pinigų srautas netgi persiskirstė tarp paprastų piliečių – nebuvo likęs didžiųjų įmonių sąskaitose.

Taigi, šiek tiek nerimauju, kad šie infliaciniai procesai 2019 m. gali stiprėti.

Iš pirmo žvilgsnio tai visai gerai, mes visi gaunam šiek tiek daugiau pinigų, tas yra labai gerai. Bet ką mes su jais darome – paliekame prekybos centruose. O šie, tuo tarpu, padidina kainas, taip ir sukasi infliaciniai procesai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai gali būti puiki proga sakyti viršininkui – reikia geresnės algos, pridėk. Viršininkas, atsižvelgęs į augančią ekonomiką, skirs daugiau pinigų, taip ir užsukdamas pastarąją mašiną.

Ši tendencija tęsis iki 2020 m. pradžios.

Yra valstybės horoskopo sritis, iš kurios sprendžiama apie komunikaciją. Konkrečiau – žiniasklaida. Per pastarąjį skyrių keliavo Juodojo mėnulio planeta. Tai Mėnulio orbitos epogėjaus taškas. Čia dažnai pasitaiko bereikalingų emocijų. 2018 m. buvo bandyta paveikti žurnalistiką iš politikos pusės. Tam priežasčių būta mažai, o emocijų daug. Ir ne pačių gražiausių.

Komunikacija taip pat yra žinių perdavimas – mokykla. Turėjome istoriją su mokytojais. Taigi 2019 m. šis astrologinis rodiklis persikelia į sritį, atsakingą už namų ir šeimos reikalus. Mūsų atveju – visos šalies reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Todėl kiek nuogąstauju, kad rinkimų kampanijos gali būti ganėtinai purvinos. Daug nereikalingų emocijų. Taip pat, aišku, kažkas būtinai pasinaudos tuo emocionalumu. Ir tam tikri šalies kaimynai tuo tik džiaugsis.

Žinoma, emocingumas palies ir mūsų pačių gyvenimus. Kadangi iš tos pačios srities sprendžiama ir nekilnojamojo turto padėtis. Jeigu bereikalingų emocijų pliūpsnis atkeliauja į sritį atsakingą už namų, būsto reikalus, taigi čia taip pat gali pasitaikyti subjektyvios sumaišties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų