REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien viskas suksis aplink darbą. Popiet itin palanakus derėtis, taigi nepraleiskite progos pasiimti viską, kas jums priklauso. Todėl palanku imtis senų reikalų. 

Šiandien viskas suksis aplink darbą. Popiet itin palanakus derėtis, taigi nepraleiskite progos pasiimti viską, kas jums priklauso. Todėl palanku imtis senų reikalų. 

REKLAMA

Gruodžio 19 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Bus įvairių susitikimų, pažinčių, tačiau lengvesnės duonos ir abejotinų pramogų ieškoti nepatartina. Daugeliu atveju liksite nesuprasti arba nekaip įvertinti, apkalbėti.

Tauras

Šiandien iš aplinkinių sulauksite ir kritikos, ir tikro draugiškumo, paramos. Bet kuriuo atveju, blogo jums niekas nelinkės, tiesiog gali nesutapti požiūriai, tikslai. Vakaras žada sėkmę visuomeninėje veikloje, sporte, scenoje.

Dvyniai

Gali tekti aiškintis dėl vaikų aktualijų, nedidelių nuostolių ar nepriemokų. Pasistenkite, kad jūsų argumentai skambėtų įtikinamai. Popiet palanku derėtis, tartis dėl įsidarbinimo, atsiskaitymų, medicininių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite filosofiškai nusiteikę, galbūt sublizgėsite intelektinėje veikloje, mokslo ar meno srityje. Galite imtis įstrigusių reikalų arba planuoti savo veiklos reformas.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien būsite darbštūs ir dalykiški. Viskas klostytis palankiai, ypač jei piniginė netuščia ar užimate solidžią padėtį. Kitu atveju, turėsite susitaikyti su ta mintimi, kad ne jūs lemiate situaciją ir privalote prisitaikyti. Tai išeis į naudą.

Mergelė

Tikriausiai sulauksite žinių, jeigu ieškote teisybės, bylinėjatės, laikote egzaminus, laukiate naujienų iš aukštesnės institucijos ar užsienio. Vakare nuotaiką gali praskaidrinti nepažįstami žmonės ar apsilankymas įdomiame renginyje.

Svarstyklės

Šiandien sulauksite įvairių naujienų - tiek gerų, tiek nelabai. Į širdį smelksis nerimas, netikrumas. Kita vertus, diena žada kažkokius laimėjimus ar pasitenkinimą gautais rezultatais, nusipelnytu dėmesiu.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien seksis aktyviems jūsų ženklo žmonėms, lyderiams. Kitiems bus sunkiau ginti savo interesus, slopins aplinkinių nepritarimas. Vakare nusimato šaunus pabendravimas, kolektyvinis renginys.

Šaulys

Turėsite vidinių dilemų. Nelabai seksis su tuo tvarkytis, ne iš karto suprasite, koks kelias jums naudingiausias. Aplinkiniams galite atrodyti nenuoseklūs, keisti. Tačiau seksis konfidencialūs reikalai, nusimato slaptas palaikymas, protegavimas.

Ožiaragis

Pravartu atsargiai užsiminti apie atlygį už darbą, paslaugą ar viršvalandžius. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso, arba sukonkretinti būsimą jūsų darbų įvertinimą. Vakare nusimato netikėti susitikimai, įdomūs pokalbiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Turėsite gana daug darbo ir rūpesčių. Pasitaikys nesklandumų tvarkant praktinius reikalus. Tačiau vėliau visus vargus atpirks pasiektas norimas rezultatas. Vakaras jums bus dosnus arba jūs kažkam būsite dosnūs.

Žuvys

Jums nestigs originalumo, išradingumo, gebėjimo praktiškai pritaikyti žinias ir naujoves, pasireklamuoti, organizuoti renginius. Iš to galite gauti apčiuopiamos naudos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų