REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Paveikslėlis

Mėgstate įvairiausius psichologinius testus, kurių metu sužinote vis kažką naujo apie save? Tuomet išbandykite šį trumpą testą, kurio metu prireiks atsakyti vos į vieną klausimą.

63

Mėgstate įvairiausius psichologinius testus, kurių metu sužinote vis kažką naujo apie save? Tuomet išbandykite šį trumpą testą, kurio metu prireiks atsakyti vos į vieną klausimą.

REKLAMA

Įdėmiai pažvelkite į paveikslėlį ir atsakykite – kas sudaužė vazą?

Atsakymai:

Jeigu pasirinkote A vaiką. Šis vaikas kelia daugiausiai įtarimų ir atrodo, tarsi visai neseniai iš tiesų būtų padaręs kažką blogo, rašo themindsjournal.com. Jo akys yra nukreiptos į grindis, jis atrodo besijaučiantis kaltas. Jo stovėjimo vieta taip pat skiriasi nuo kitų, jis šiek tiek atitolęs. Kiti vaikai žiūri į jį tarsi smerkdami už tai, ką jis padarė. Tačiau ar to pakanka, kad galėtume pasakyti, kas iš tiesų sudaužė vazą?

Pasirinkdami šį vaiką, atskleidėte, kad iš tiesų esate tyrinėti linkusi asmenybė. Jūs pastebite visas, net ir smulkiausias detales. Bendrauti su jumis yra pakankamai keblu, nes tik pradedant žmogui meluoti, jūs tai perprantate. Visi jūsų veiksmai yra smulkmeniškai apgalvoti.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu pasirinkote B vaiką. Ši mergaitė atrodo vyriausia iš visų, galbūt net tokio amžiaus, kai ji galėtų prižiūrėti mažamečius savo brolius ir seserį. Ji stebi A vaiką taip lyg jis būtų kaltas dėl sudužusios vazos. Ji supranta, kad buvo padaryta klaida, bet to nesmerkia.

REKLAMA

Pasirinkdami šią mergaitę, jūs atskleidėte, kad gyvenime jums itin svarbu supratingumas ir gebėjimas pasirūpinti kitais. Gyvenimo sunkumus jūs priimate oriai ir suprantate, kad nuo jų nepabėgs nei vienas žmogus. Kasdienybėje esate santūrus, veiksmus apmąstantis žmogus.

Jeigu pasirinkote C vaiką. Kitaip nei visi, C vaikas savo rankas laiko kišenėse, o ir aura aplink jį atrodo ganėtinai keistoka. Galbūt jis jums pasirodė kaltas, tačiau visi kaltina A vaiką, todėl jis stovi ramiai, nes žino, kad galbūt jis išsisuks iš situacijos.

Pasirinkdami šį vaiką, jūs atskleidėte, kad gyvenime jums rūpi priimti teisingą sprendimą. Jums rūpi kitų žmonių laimė, o aplinkiniai į jus dažnai kreipiasi gyvenimiškų patarimų. Kasdienybėje stengiatės ne tik nudirbti savo darbus, bet taip pat padėti ir kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu pasirinkote D vaiką. Ši mažoji mergytė yra įsikibusi į mamos suknelę, ji atrodo išsigandusi dėl to, kas nutiko. Be mamos, jos vienintelės akys yra nukreiptos į sudužusią vazą.

Pasirinkdami šią mergaitę, jūs atskleidėte, kad esate jautrus ir užjaučiantis. Viskas, ko imatės, galiausiai baigiasi sėkmingai. Kasdienybėje stengiatės savo savybes tobulinti ir tapti geresniu žmogumi. Tačiau neretai per daug greitai pasitikite kitais ir nuo jų nudegate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų