REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Perskaitykite savo horoskopą ir sužinosite, ar kitais metais jums seksis meilėje. Astrologė atskleidė, kuriems Zodiako ženklams žvaigždės žada naujus santykius, rašoma dailystar.co.uk.

Perskaitykite savo horoskopą ir sužinosite, ar kitais metais jums seksis meilėje. Astrologė atskleidė, kuriems Zodiako ženklams žvaigždės žada naujus santykius, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Astrologai atsakymų į klausimus apie ateitį ieško žvaigždynuose. Horoskopai gali nuspėti, ar jūsų laukia sėkmė, palankios sąlygos ir laimė.

Kai kurie žmonės taip pat tiki, kad horoskopai atskleidžia, ar horizonte jūsų laukia meilė. Skye Alexander neseniai kalbėjosi su „Bustle“ apie kitų metų prognozes.

Dangiškoji guru nurodė penkis Zodiako ženklus, kuriems kitais metais skirta sutikti savo antrąją pusę.

Kai kuriems jų suintensyvės seksualinis gyvenimas, o kiti sutiks savo svajonių vyrą ar moterį.

Štai Zodiako ženklais, kuriems astrologė 2019-aisiais pranašauja sėkmę meilėje.

1. AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Sakoma, kad gimusieji nuo kovo vidurio iki pirmos balandžio pusės yra drąsūs ir energingi.Dėl šios priežasties ryžtingieji Avinai kitais metais bus atviresni romantiškiems nuotykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Skye aiškina: „Avinai visuomet pasirengę naujoms ir jaudinančioms patirtims, o šiais metais dėl ryšio su Jupiteriu tam bus labai geras laikas – būsite dar labiau savimi pasitikintys ir bebaimiai nei įprastai.“

REKLAMA

Jei esate Avinas, pamėginkite nesibaimindami eiti į pasimatymus ir ieškoti naujų pažinčių.

2. DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Šis spontaniškas Zodiako ženklas kitais metais sulauks pasitikėjimo savimi pliūpsnio. Anot Skye, Dvyniai „2019-aisiais gali tikėtis daugybės romantiškų ir smagių progų, kadangi Jupiteris juos skatins plėsti savo horizontus.“

Astrologas prideda, kad sausis, kovas ir lapkritis bus ypač tinkami paieškoms pradėti, nes tuomet „Venera jus nutvieks meilės šviesa“.

3. LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtai 2019-aisiais sulauks tikros romantiškų pasiūlymų bangos. Skye pranašauja: „Susilauksite labai daug dėmesio – o jis jums labai patinka – bet tai gali sąlygoti perdėtą pasitikėjimą savimi.“

REKLAMA
REKLAMA

Po Liūto ženklu gimusiems žmonėms patariama skirti laiko pasimatymams ir stačia galva nepulti į santykius. Taip tvirčiau stovėsite ant žemės ir burbuliukai greit neišgaruos.

4. ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Astrologas tiki, kad po Šaulio ženklu gimusių žmonių gyvenimas pasistiebs iki neregėtų aukštumų.

Lapkritį ir gruodį gimusieji gali tikėtis „daug veiklos“ savo romantiniame gyvenime. Tačiau nors lovoje jie jausis labai patenkinti, 2019-ieji gali būti ne tie metai, kuriais jie sutiks savo išrinktąjį ar išrinktąją.

Skye prideda: „Kosminis aktyvumas stimuliuos prigimtinį jų neramumą, tačiau bus sunku likti su tuo pačiu žmogumi ir įsipareigoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniai gali tikėtis gerų vibracijų iš Veneros ir Marso, meilės ir sekso planetų. Jupiteris taip pat gali uždegti jų komunikabiliąją pusę, todėl būtinai planuokite daug pasimatymų.

Skye sako: „Esate draugiški, komunikabilūs, o šią jūsų prigimtį šiais metais sustiprina Jupiteris, todėl jūsų socialinis gyvenimas eisis puikiai. Naujais santykiais mėgausitės dar labiau, nei įprastai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų