REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kaip laikote telefoną?

Būdai, kaip mes tvarkome, valdome ir naršome išmaniuosius telefonus, gali atskleisti daugybę mūsų vidinių savybių, apie kurias jūs niekada nežinojote.  

5

Būdai, kaip mes tvarkome, valdome ir naršome išmaniuosius telefonus, gali atskleisti daugybę mūsų vidinių savybių, apie kurias jūs niekada nežinojote.  

REKLAMA

Pažvelkite į paveikslėlius, esančius žemiau, ir pasirinkite jums priimtiniausią būdą, kaip paprastai laikote ir naudojate savo išmanųjį telefoną.

Laikote telefoną naudodamiesi juo viena ranka

Esate labai patikimas žmogus, mėgstate rizikuoti viskuo, kad pasiektumėte norimų rezultatų.

Tačiau esate visiška priešingybė santykių klausimais. Prieš priimdami sprendimą pradėti santykius jums reikia laiko suprasti, ar jums reikia to asmens savo gyvenime, ar ne.

Prilaikote telefoną viena ranka, o su kitos rodomuoju pirštu spaudžiojate ekraną

Esate kūrybiškas, turite daugybę puikių idėjų, kurias bandote įgyvendinti gyvenime, ir jūs tai darote gana gerai. Ar tai naujas projektas, paveikslas ar knyga, jūsų darbai paprastai turi didelę sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA

Romantiškuose santykiuose tampate drovūs, tai dažnai neleidžia jums kurti naujų saitų. Tačiau, kai kas nors susipažįsta su jumis geriau, jus tikrai nustebinate savo asmenybe.

REKLAMA

Naudojatės telefonu abiem rankomis

Jūs esate greita asmenybė ir mėgstate priimti sprendimus iškart. Jūs galite lengvai prisitaikyti prie greitai besikeičiančios aplinkos ir efektyviai veikti naujomis sąlygomis.

Kai kalbama apie meilę, jūsų efektyvumas neveikia taip gerai. Dažnai nesugebate priartėti prie to, kas jums patinka, neatsiveriate, todėl taip kenkiate santykiams.

Prilaikote telefoną viena ranka, o su kitos nykščiu spaudžiojate ekraną

Šis telefono laikymas reiškia jūsų išmintį. Jūs esate intuityvus, protingas, pareigingas ir nuovokus. Prieš atlikdami veiksmus, viską apskaičiuojate ir apmąstote žingsniu į priekį.

Tačiau vargu ar galima jus vadinti išmintingu meilės reikaluose. Santykiuose mėgstate priimti greitus ir neapgalvotus sprendimus, kurie kartais gali pakenkti jūsų meilei.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų