REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis prognozuojamas tin ramus daugeliui Zodiako ženklų. Laukia įdomi diena - vieniems šiandien bus palankus metas imtis svarbios veiklos, kitiems patariama svarbius sprendimus atidėti kitoms dienoms.

Penktadienis prognozuojamas tin ramus daugeliui Zodiako ženklų. Laukia įdomi diena - vieniems šiandien bus palankus metas imtis svarbios veiklos, kitiems patariama svarbius sprendimus atidėti kitoms dienoms.

REKLAMA

Gruodžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Svarbų sprendimą reikėtų priimti patiems pasitarus su aplinkiniais: išklausykite pačių įvairiausių žmonių nuomonę. Tai gera proga ryžtingam pokalbiui tiek darbe, tiek namie.

Tauras

Sėkmingas laikas, kad ir kuo užsiimsite. Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus ir poreikius. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius.

Dvyniai

Sėkmingas laikas, tik venkite daug, juolab tuščiai, kalbėti, žadėti, mokėkite saugoti draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Liūtas

Turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti: jus lydės sėkmė. Gera diena bendrauti su vaikais, meilės pasimatymams, romantiškoms išvykoms.

Mergelė

Darbai vyks sparčiai, ir rūpesčiai ims sklaidytis, svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės ir labiau patausotumėte sveikatą. Būtina daugiau ilsėtis ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka.

Svarstyklės

Palanki diena: nesunkiai rasite kompromisą, susitaikysite (jei norėsite) su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras palankus viešnagei su antrąja puse pas draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos, tai padės teisingai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Gerai prisiminti mirusiuosius, pasimelsti už juos. Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Šaulys

Pasidžiaukite savo pasiekimais, aplinkiniu pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Vakaras itin tinkamas bičiuliškiems susibūrimams.

Ožiaragis

Nepraraskite kantrybės, likite atkaklūs, užsispyrę, ir palengva viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti pagalbos iš aukšto asmens: verta kreiptis su prašymu. Vakaras geras susitikimams neoficialioje aplinkoje su įtakingu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su draugais bei savo vadovu, spręskite jų padedami svarbų klausimą.

Žuvys

Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams, tačiau neskubėkite patikėti savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties liudininku arba saugotoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų