REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Naujausias 2019 m. 3D lazeris akių ligų klinikoje „Naujas regėjimas“ Vilniuje: trys pliusai ir nė vieno minuso. Plačiau paprašėme pakomentuoti klinikos „Naujas regėjimas“ vadovo Olego Kovriguine.

Naujausias 2019 m. 3D lazeris akių ligų klinikoje „Naujas regėjimas“ Vilniuje: trys pliusai ir nė vieno minuso. Plačiau paprašėme pakomentuoti klinikos „Naujas regėjimas“ vadovo Olego Kovriguine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi mūsų pacientai domisi naujuoju 3D lazeriu. Kadangi iš visų Baltijos šalių jį turi tik mūsų akių klinika, sulaukiame daug skirtingų šalių pacientų ir gydytojų klausimų.

REKLAMA

Šiame lazeryje integruotos trys naujos technologijos:

1. 3D kamera su išplėstiniu dinaminiu diapazonu 2. Patobulintas trimatis chirurginis ekranas su 4K technologija 3. Itin greitas vaizdo procesorius

Tai trys neabejotini privalumai, trys didžiuliai pliusai, lyginant su iki šiol lazerinei regėjimo korekcijai naudotais eksimerinių lazerių modeliais.

Auksinio standarto lazerinė regėjimo korekcija atliekama naudojant mikrokeratomą. Mūsų tinklo klinikos operacijoms naudoja mikrokeratomą, kurį pagamino žinoma prancūzų kompanija.

REKLAMA
REKLAMA

Nustatyta, kad lazerinę regėjimo korekciją atliekant femtosekundiniu lazeriu, paciento akis labiau traumuojama, o pati procedūra trunka ilgiau. Tokius lazerius dar naudoja maži lazerinės regėjimo korekcijos centrai. Mūsų klinika niekada nenaudojo tokio lazerio. Technologijų pažanga labai svarbi ir reikalauja nemažų investicijų. Nepaisydami to, mes pasirinkome patį brangiausią ir geriausią variantą – vokiečių ir amerikiečių gamintojo 3D lazerį su šaltąja lazerinės regos korekcijos technologija. Esame labai patenkinti šio naujo 2019 m. įrenginio kokybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi mūsų pacientai džiaugiasi lazerinės regėjimo korekcijos rezultatais, naudojant šį dar tobulesnį devintos kartos medicininį prietaisą, o operacijoje dalyvaujantis personalas turi unikalią galimybę tiesiogiai stebėti lazerinės regos korekcijos procedūrą ir dar sklandžiau dirbti kaip viena darni komanda. Atliekant operaciją, dalyvauja medicinos inžinieriai, slaugytojos, asistentai ir gydytojai oftalmologai. Turėdami tokį lazerį mes dar saugiau ir tiksliau atliekame savo darbą.

Naujasis lazeris pacientui taip pat suteikia iš karto keletą pliusų: tikslesnę lazerinę regėjimo korekciją, apsaugą nuo ryškios šviesos operacijos metu, šaltosios lazerinės korekcijos technologiją ir fotocheminę apsaugą nuo laisvųjų radikalų, atliekant procedūrą.

REKLAMA

Lazerinė regėjimo korekcija – tai planinė procedūra, kurią paprastai užtenka atlikti tik kartą gyvenime. 3D technologija suteikia galimybę korekciją atlikti dar tiksliau, nes visą jos procesą gydytojas stebi ekrane, dėvėdamas erdvinius akinius. Tai naujas, dar tobulesnis lazerinės regėjimo korekcijos metodas, apimantis visus ankstesnių metodų privalumus ir papildytas nauja vaizdo technologija.

Mūsų akių ligų klinikoje „Naujas regėjimas“ laukiami pacientai iš visų valstybių. Visada stengiamės pateisinti ar net viršyti Jūsų lūkesčius ir padaryti viską, kad apsilankymas mūsų klinikoje Jums būtų jaukus ir komfortiškas. Klinika „Naujas regėjimas“ įsikūrusi pačiame Vilniaus senamiesčio centre.

REKLAMA

Mūsų pacientams iki 2019 m. gegužės 25 d. išsaugojome specialią lazerinės regėjimo korekcijos, naudojant iQ-LASIK Oxygen 3D technologiją, kainą – 799 Eur už abi akis, atliekant iš karto (įprasta kaina 1200 Eur).

Klinikoje „Naujas regėjimas“ taip pat vykdoma pinigų susigrąžinimo už lazerinę regėjimo korekciją programa.

Daugiau informacijos Jums suteiks gydytojas per konsultaciją mūsų klinikoje arba sužinokite www.eyes.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų