REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas aktyvi diena, tačiau reikia nepamiršti atsakomybių bei pareigų ir pasistengti viską suderinti. Vienas Zodiako ženklas panirs į meilės ir aistros sūkurį.

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas aktyvi diena, tačiau reikia nepamiršti atsakomybių bei pareigų ir pasistengti viską suderinti. Vienas Zodiako ženklas panirs į meilės ir aistros sūkurį.

REKLAMA

Gruodžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti geradaris, nusiteikęs padėti jums išsikapstyti iš keblios padėties. Kita vertus, galite prisikurti nerealių iliuzijų, planų.

Tauras

Nors viskas gali atrodyti jauku, smagu, virš galvos tarsi skries keista grėsmė. Meilė, išradingumas, originalumas bus geriausi ginklai nuo visų negandų. Jeigu nenorite pakliūti į nemalonę, taktiškai bendraukite.

Dvyniai

Šiandien verta rimtai pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą, papildomą uždarbį ar pan. Nors ir seksis, nuolat jausite nervinę įtampą. Atpalaiduotų jauki aplinka, gurmaniškas maistas, norimi pirkiniai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien nevenkite susitikimų, ir ne tik dalykinių, bet ir smagesnių, žadančių nuotykius. Taip pat pravartu ieškoti reikalingos informacijos ir ją teikti, reklamuotis, tvarkyti techninius reikalus.

REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, nes kur kas geriau jausitės, jeigu jus emociškai palaikys artimi žmonės. Pasisaugokite buitinių avarijų, gaisro.

Mergelė

Šiandien jums labai rūpės kūryba, meilė, seksas, kunkuliuos aistros. Būkite supratingi, atidūs tiems, kuriuos mylite. Daugiau laiko skirkite bendravimui su vaikais.

Svarstyklės

Būsite kūrybingi ir darbštūs. Bus aktyvi diena, jei ruošiatės įsteigti ar modernizuoti įmonę, ieškotis kito darbo, norite įsigyti naujus baldus ar pakeisti savo įvaizdį, išsitirti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galimos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, tačiau privers nerimauti dėl kitų žmonių, partnerio. Meilės prisipažinimus reikėtų sakyti tik labai įsitikinus, o pažadus dalinti itin atsakingai.

Šaulys

Būsite psichologiškai įžvalgūs, intuityvūs. Kažkas iš draugų gali klausti jūsų patarimo arba prašyti paskolos. Nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais ir lūkesčiais.

Ožiaragis

Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo aktualijos, egzaminas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti žinią. Galbūt teks staiga kažkur vykti ar kelti bylą, ieškoti teisybės.

Vandenis

Daugiausiai galvosite apie darbą, karjerą. Nusimato naudingo marketingo perspektyvos, įtakingų asmenų palaikymas. Vis dėlto pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi - galbūt jie jums nėra priimtini.

Žuvys

Šiandien geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite atsiprašyti ir atleisti, rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Galite užmegzti įdomią pažintį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų