REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak makiažo ekspertų, blakstienų tušo galiojimo laikas yra trumpiausias iš visų makiažo priemonių, rašoma littlethings.com.

Pasak makiažo ekspertų, blakstienų tušo galiojimo laikas yra trumpiausias iš visų makiažo priemonių, rašoma littlethings.com.

REKLAMA

Jau po kelių mėnesių jūsų blakstienų tušas susimeta į gumulėlius, darosi sausas ir neveiksmingas, net nekalbant apie jame besikaupiančias bakterijas.

Dėl šio priežasties ekspertai rekomenduoja blakstienų tušą keisti kas du – tris mėnesius. Pakelkite rankas tos, kurios taip ir daro! 

Nors tikrai turi būti bent keletas sąmoningų makiažo mėgėjų, kurios gaminius keičia tinkamu laiku, aš, tiesą sakant, nė vienos tokios nesu sutikusi.

Daugelis mūsų sunkiai beprisimena, kada pirko tam tikrą makiažo priemonę, ką jau kalbėti apie naujos įsigijimą, senajai dar nepasibaigus. Iš tiesų apie tai net negalvojame, kol nesusiduriame su lipniu, išdžiūvusiu, neveiksmingu tušu.

Laimei, yra būdų seną tušą vėl paversti nauju. Pasirodo, šie triukai padeda senam, išdžiūvusiam tušui grąžinti minkštumą, švelnumą, ir tinkamą konsistenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tai lyg jaunystės fontanas, tik skirtas tušams. (Tušo išvalyti neįmanoma, todėl jei jaudinatės dėl bakterijų, tiesiog įsigykite naują arba klausykite mano patarimo ir stenkitės apie bakterijas negalvoti!)

REKLAMA

Mano tušų kolekcija greičiausiai makiažo ekspertams sukeltų šoką. Savo mėgstamiausią tušą naudoju jau maždaug dvejus metus. Taip taip, žinau. Gerokai per ilgai! Neturiu jokio pasiteisinimo!

Tikrai nebandau išteisinti savo bjauraus gyvenimo būdo, tiesiog sakau, kad tušo atnaujinimo triukams išbandyti esu puikiai tinkantis žmogus.

Dabar – pats geriausias laikas šiam eksperimentui: mano dvejų metų senumo tušas pagaliau pradėjo rodyti senatvės ženklus. Jis susimetė į gumulus ir išsausėjo, todėl nebegaliu gerai jo užsitepti. Mano atsarginis tušas taip pat, deja, išdžiuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Senam tušui atgaivinti išbandžiau 2 būdus – norėjau pažiūrėti, ar jie iš tiesų veikia. Jei toks būdas suveikia su mano keleto metų senumo tušu, jis tikrai bus veiksmingas bet kokio kito tušo atveju.

Šioms gudrybėms išbandyti naudojau du skirtingus tušus. 

1 būdas: Karštas vanduo

Pirmoji mano išbandyta gudrybė buvo paprasta ir nesudėtinga. Tiesiog pasišildykite truputį vandens ir tuomet į jį įmerkite savo tušo tūbelę, prieš tai įsitikinę, kad ji – gerai uždaryta, kad į visų nepatektų vandens.

Internete galima rasti patarimų, teigiančių, kad šis būdas užmuša bakterijas, bet tai – visiška netiesa. Tušo dezinfenkuoti neįmanoma nepažeidžiant jo formulės ir (ar) savo akių obuolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2 būdas: Aliejus

Antrasis būdas – į tūbelę įlašinti keletą lašų aliejaus. Vėlgi, tokiu būdu tušo konsistencija turėtų būti skystesnė ir neturėtų būti jokio šalutinio poveikio akims.

Kai kurie naudoja alyvuogių aliejų ar kokį kitą augalinį aliejų. Tinka toks aliejus, kurio konsistencija primena alyvuogių aliejų ir kuris nekenkia odai.

Įlašinkite keletą lašų – man pakako 5-8. Tuomet pamaišykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų