REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Budraitytė apie 2019 metus

Garsi astrologė Vaiva Budraitytė kalba apie 2019 metus. Jos teigimu, valstybės reikalai stiprės, tačiau vyksiantys rinkimai, panašu, sukels nemažą maišatį šalyje.

12

Garsi astrologė Vaiva Budraitytė kalba apie 2019 metus. Jos teigimu, valstybės reikalai stiprės, tačiau vyksiantys rinkimai, panašu, sukels nemažą maišatį šalyje.

REKLAMA

Valstybės reikalai stiprės, gerės, kils šalies ekonomika, iždas pilnės. Valstybės vyriausybė, institucijos įgaus stipresnį brandumą, daugiau atsakomybės, kai nebus karštligiškai reaguojama, aklai vykdoma kitų valstybių nurodoma politika, o bus išlaikytas aukso vidurys tarp iš viršaus nuleistų direktyvų ir prigimtinių, kultūrinių, tautinių Lietuvos interesų.

Susiformuos politinis pastovumas, ryškės polinkis į harmoningą bendravimą tiek valstybės išorėje, tiek viduje.

Nuo vasario mėnesio sudaryti nauji valstybiniai bei verslo susitarimai turės ilgalaikes pasekmes, tačiau vystysis lėtai su diplomatiniu atsargumu, lėtai įgis pagreitį, tačiau garantuotai sutartys bus pasirašytos. Palankiausia Lietuvai pasirašyti sutartis iki 15 vasario.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais seksis tiems, kurie yra geležinės valios darbštuoliai, nusiteikę įtempto darbo dėka, viską pasiekti. Tokiems piliečiams ir organizacijoms palanku pirkti obligacijas ar imti paskolas.

REKLAMA

Visiems kitiems šie metai nepalankūs skolintis. Aišku, šiais metais, neišvengiamai rinkimų gausa provokuos daug skandalų, demaskavimų ir šiaip sukels daug dumblo, ypač tai bus jaučiama kovo viduryje, balandžio viduryje, balandžio pabaigoje ir gegužės pradžioje bus Lietuvai labai įtemptas laikotarpis.

Ypatingą dėmesį reikės atkreipti į įvykius vyksiančius rugsėjo mėnesį, tai sudėtingiausias šaliai periodas. Tuo metu tikėtini ypač dideli neramumai, kai valdžios struktūros trumpam paleis vadeles iš rankų.

Galimos demonstracijos, mitingai, riaušės. Šią situaciją išorinės jėgos brandins nuo metų pradžios. Rugsėjo pradžios įvykiai Lietuvoje gali sukurti daug chaoso, susipriešinimo, kai valdžios veiksmai atliekami pirma, o mąstyti pradedama vėliau.

REKLAMA
REKLAMA

Patartina valdžios struktūroms liepą ir rugpjūtį neatostogauti, o daugiau komunikuoti su masėmis, užkertant kelią galimiems konfliktams.

Tuo periodu (rugsėjį) labai tikėtina vyriausybės krizė, kaita. Spalio viduryje ši situacija visiškai pasitaisys, bus išsisėmusi, viskas vėl stos į savo vietas.

Problemos švietimo srityje 2018 metais tik prasidėjo, konfliktas tęsis iki 2019 spalio mėnesio, kol viskas nurims ir visi liks patenkinti. Labai simboliška, kad mokytojai pradėjo kovoti už savo teises, kai Jupiteris įėjo į jiems palankų šaulio ženklą.

Nuo vasario savo nepasitenkinimą prasta socialine padėtimi gali pareikšti ir kultūros darbuotojai, tiesiog prisijungti prie mokytojų protesto. Nuo 2019 vėlyvo rudens mokytojai po truputį vėl atgaus aukštą savo profesijos statusą, pagarbą, kurią visada lietuviai jautė savo mokytojams, švietėjams, šviesuoliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš visų numatytų rinkimų, geriausias laikas paskirtas prezidento rinkimams pirmam turui, bet jei reikės antro turo, tikrai galim pasirinkti netinkamą variantą. Gegužės pati pabaiga visai netinkamas laikas jokiems rinkimams.

Ir savivaldybių rinkimai gali sukelti nemažą šaršalą, prieš savivaldybių rinkimus bus suvalgytas dar vienas tautietis kandidatavęs į merus. Jei nesuvalgytas, tai tikrai apkramtytas.

Puikūs metai tiems žemdirbiams, kurie derlių nuima iki rugsėjo, nes 2019 rugsėjį gali būti prastesnis oras ar šiaip kokie nenumatyti trukdžiai. Vyresni žmonės jausis pakankamai stabiliai, o iki rugsėjo gal tikėtis nežymių valdžios malonių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų