REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Antonovienės pokyčiai (nuotr. asm. archyvo)

Rima Antonovienė – neatpažįstamai sulieknėjusi. Moteris, svėrusi 142 kilogramus, dabar sveria 90 kilogramų. Treneris Dovydas, moterį treniruojantis kone kasdien, sako, kad numesti 52 kilogramai iš esmės pakeitė Rimos gyvenimą bei įpročius.

38

Rima Antonovienė – neatpažįstamai sulieknėjusi. Moteris, svėrusi 142 kilogramus, dabar sveria 90 kilogramų. Treneris Dovydas, moterį treniruojantis kone kasdien, sako, kad numesti 52 kilogramai iš esmės pakeitė Rimos gyvenimą bei įpročius.

REKLAMA

Pati moteris sako, kad sverdama 142 kilogramus gėdijosi eiti į sporto klubą, net bijojo žmonių dėl nuolatinių patyčių ir replikų.

„Per vasarą susiėmiau ir ėmiau taisyklingai maitintis. Man pavyko atsikratyti 35 kilogramų, o rugsėjo mėnesį jau žengiau į „Impuls“. Ten susipažinau su treneriu Dovydu.

Prisipažinsiu, bijojau, bet po pirmųjų kartų pakilo ūpas ir dingo baimė“, - prisipažįsta Rima.

Dabar jos didžiausias troškimas – tapti kiek įmanoma sveikesniu ir stipresniu žmogumi, dirbti svajonių darbą. Moteris laukia ir kovo mėnesio – būtent tada planuojama odos šalinimo operacija.

Vyro reakcija

Moteris neslepia, kad ją palaiko visa gausi šeima, o ilgametis partneris vyras negali atsidžiaugti moters pokyčiais. 

REKLAMA
REKLAMA

„Vyras tikrai nepavyduliauja, sako, kad pasitiki manimi 100%. Pas mus šeimyna didelė ir visus reikia užauginti. Mažasis Aleksas kažkada prašydavo, kad aš nevesčiau jo į mokyklą ir pati ten neičiau, nes klasės draugai sako, kad aš dramblys ir kiaulė. 

REKLAMA

Dabar jau pats sako, kad eitume kartu į mokyklą“, - pasakoja Rima. 

Ji atvira: šiuo metu džiaugiasi žmonių komentarais, kurie yra ypač teigiami ir nepaliaujamai dėkoja už nuolatinį palaikymą. 

„Esu dėkinga Radviliškio krašto žmonėms ir savo Pakiršinio km.bendruomenei už palaikymą, o tai man didžiausia motyvacija. Sulaukiu palaikymo net iš pramogų pasaulio žvaigždžių, esu jiems be galo dėkinga, kad randa laiko, man kaimietei“, - sako Rima. 

Treneris įvertino būklę

Savo ruožtu treneris Dovydas pasakoja, kad Rima į jį kreipėsi tada, kai jau buvo numetusi didžiąją dalį svorio, prisižiūrėdama maistą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai mes pradėjome sportuoti, Rima svėrė 107 kg, dar buvo likę nemažai riebalų ant pilvo, šonų, nugaros, krūtinės, rankų, kojų.

Fizinė būklė buvo labai prasta, pradžia buvo tikrai sunki. Sportavome mes su Rima 2 kartus per savaitę su svoriais, ir dar 3 kartus per savaitę Rima eidavo į grupines treniruotes, kurios atstojo kardiotreniruotes.

Didžiuojasi Rima

Tokiu būdų ji palaikė fizinį aktyvumą 5 kartus per savaitę, atlikdama kardio, bei sportuodama su svoriais ir stiprindama raumenų tonusą“, - pasakoja treneris.

Jo teigimu, pasiekti tokių rezultatų nėra lengva, tačiau tikrai įmanoma.

„Negaliu apsakyti, kiek didžiuojuosi Rima, jos ryžtu, valia bei užsispyrimu, ir didžiuojuosi ne tik dėl to, kad ji pasiekė tokį rezultatą, tačiau ir dėl to, kad mums pavyksta jį išlaikyti ir vis dar judėti į priekį“, - sako Dovydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Valia išugdoma

Jis įsitikinęs, kad taip stipriai pasikeisti bei pakeisti mitybos įpročius, įmanoma tik tada, kai yra didžiulis noras.

„To realiai ir tereikia žmogui, kuris dirba su manimi, tereikia noro, kadangi po to, besilaikant režimo, matant rezultatus, ateina ir motyvacija, ateina ir ta valia, kadangi ji yra išugdoma su kiekviena diena, kuomet mes nepasiduodam ir spaudžiam savo kūną pirmyn.

Jeigu norite pradėti keistis - nedvejokit ir nieko nelaukit, imkitės veiksmų jau šiandien! Rytojus nebus geresnis, rytoj tikrai nebus daugiau motyvacijos ir nebus palankesnės sąlygos.

Sąlygas mes sukuriame sau patys, laiko - surandame taip pat, kuomet yra noras. Todėl panorėkit pasikeist ir pradėkit tai daryt“, - motyvuoja treneris.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų