REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Antradienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas neramus. Patariama vengti neapgalvotų sprendimų bei neaiškių planų. 

12

Antradienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas neramus. Patariama vengti neapgalvotų sprendimų bei neaiškių planų. 

REKLAMA

Gruodžio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Geras laikas keisti įvykius į juos tiesiogiai nesikišant. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus, tarpininkus.

Tauras

Šiandien palankesnis metas veikti per neoficialius kanalus: renkite dirvą būsimai sėkmei. Kvieskitės į pagalbą draugus. Dažniau atsipalaiduokite.

Dvyniai

Pakaks erdvės bei laiko reikalingam manevrui, tik nieko nesupaprastinkite. Jūsų elgesys turi būti ne tik lankstus, bet ir nenuspėjamas, ypač jūsų konkurentams, priešams.

Vėžys

Neišsigąskite, jei kas prikiš senus neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks nuslėptų dalykų jūsų veikloje. Palanku tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įtemptas laikas. Jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, kur artimiausiu metu reikėtų tikėtis problemų, gilinkitės į naują informaciją, savo nuojautas.

REKLAMA

Mergelė

Gera proga aiškintis jums svarbias paslaptis bei konfidencialius reikalus. Gerai užsiimti namais, šeima. Nevertėtų imtis jokių ryžtingų ar pavojingų veiksmų.

Svarstyklės

Jei jūsų intuicija puiki, imkitės tvarkyti svarbių reikalų, spręsti skolų problemų. Reikalai pajudės sparčiau, bet rutuliosis kiek kitaip, nei planavote. Vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas.

Skorpionas

Nebijokite iššūkių darbe, priimkite pasiūlymus, net jei jie pasirodys itin drąsūs. Kurkite naujus planus: per šį mėnesį daug kas naudingai keisis, išgirsite įvairių pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mokėkite nusileisti, susitarti: agresyvumas šiandien neveiksmingas. Aplinkybės kol kas klostosi taip, kad jūsų priešai (partneriai irgi) už jus stipresni. Diena gera deryboms, ir ne tik darbe.

Ožiaragis

Sudėtingas laikas, tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas nuo sekmadienio viskas išsispręs. Tiesiog atidėkite reikalus, kurie kol kas nesusitvarko, atsisakykite aiškintis santykius ir dėl ko nors nervintis.

Vandenis

Galbūt esate be priežasties nuliūdę, sunerimę? Viskas kiek geriau, nei manote! Tai sėkminga diena: nestigs sumanumo, tad išspręsite painius reikalus. Vis dėlto bus svarbu neskubėti ir nesižavėti avantiūristiškais planais.

Žuvys

Imkitės jums siūlomų (kraunamų) darbų. Tai atneš daug naudos bei pripažinimą. Jūsų atsidavimas ar net sąžiningumas gali būti tikrinamas. Likite nuoširdūs artimiesiems, venkite ginčų: jie kartais kai ką supranta geriau už jus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų