REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
21 vaiko mama parodė, kaip gyvena (nuotr. facebook.com)

21 vaiko mama Sue Radford dievagojosi, kad daugiau vaikų „tikrai neturės“, rašoma mirror.co.uk.

15

21 vaiko mama Sue Radford dievagojosi, kad daugiau vaikų „tikrai neturės“, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Savo 21-ąjį vaikelį sutikę Didžiausios Jungtinės Karalystės šeimos tėvai tikino, kad „dabar jau tikrai užteks“.

Sue ir Noelis Radfordai savo jauniausią dukrelę Bonnie Raye pasitiko lapkričio 7 dieną, po vos 12 minučių trukusio gimdymo.

Laidoje „This Morning“, nepaisydama savo meilės vaikams, 43-ejų metų amžiaus Sue pripažino, kad pagaliau atėjo laikas nustoti daugintis.

Sue atskleidė, kad jos paskutinis gimdymas buvo labai lengvas – mergaitė gimė po 14 mėnesių nuo ankstesnio moters gimdymo.

Ruth Langsford ir Eamonnui Holmesui ji sakė: „Ji buvo labai greita, laiko negaišo – man atrodo, gimdymas praėjo per maždaug 12 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį kartą sau pasakiau – daugiau vaikų neturėsiu. Manau, mums tiesiog patinka turėti didelę šeimą. Pasitikti į pasaulį ateinančią naują gyvybę.

REKLAMA

Jei tai priklausomybė, jos atsikratysime. Vis tiek turėsime daugelį anūkų.“ Pirmąjį savo vaiką Chrisą Sue pagimdė 1989 metais, būdamas vos 14. Kadangi pati buvo įvaikinta, vaikelį pasiryžo auginti.

Morecambe, Lankašyre gyvenanti pora susituokė būdami aštuoniolikos ir greitai susilaukė savo vyriausios dukros Sophie.

Be Chriso, Sophie ir jaunėlės Bonnie, jie taip pat yra Chloe, Jacko, Danielio, Luke‘o, Millie, Katie, Jameso, Ellie, Aimee, Josho, Maxo, Tillie, Oscaro, Caspero, Hallie, Phoebe ir Archie tėvai. Radfordų šeima, dalyvavusi laidose „(16, 17, 18, 19 ir 20) vaikų ir skaičiuojam toliau“ nuo 2014 metų, jau yra ir seneliai – jų dukra Sophie pati turi tris vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Šeima gyvena 10 miegamųjų turinčiame bute, tėtis Noelis išlaiko šeimą, uždirbdamas 50 000 svarų sterlingų per metus algą šeimos kepyklėlėje „Radford Pie Company“.

Noelis ir Sue su savo gausiomis atžalomis anksčiau yra dalyvavę laidoje „This Morning“ sausio mėnesį, kai Eamonnas 21 vaiko tėvą pavadino „gašliu senu ožiu“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų