REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
75
Sekso vakarėlis (nuotr. 123rf.com)

Kaip dažnai moterys masturbuojasi? „Netmums“ kilusi diskusija atskleidė, kaip dažnai moterys miegamajame save pamalonina. Štai kokie yra jų stebinantys atsakymai, rašoma dailystar.co.uk.

75

Kaip dažnai moterys masturbuojasi? „Netmums“ kilusi diskusija atskleidė, kaip dažnai moterys miegamajame save pamalonina. Štai kokie yra jų stebinantys atsakymai, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Gerai žinoma, kad britai – susikaustę žmonės, ir daugelis porų nemėgsta šnekėti apie savo intymų gyvenimą. Kadangi atvirauti sekso temomis nėra priimtina, daugelis paslapčia svarsto, ar jų įpročiai ir pomėgiai yra normalūs.

Todėl norėdama daugiau sužinoti apie kitų žmonių intymius įpročius, viena „Netmums“ naudotoja pradėjo internetinę diskusiją šia tema.

Ji paklausė kitų moterų, kaip dažnai jos masturbuojasi.

„Netmums“ įraše klausiama: „Damos, būkite atviros – kaip dažnai masturbuojatės?

Man būtų smalsu sužinoti, kaip šį dažnumą būtų galima palyginti su vyrais.

Nuolat girdime, kad vyrai savo galvose visą laiką užsiima seksu, tačiau giliai viduje žinome, kad ir moterys nėra šventuolės.

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad net gyvendama sveiką seksualinį gyvenimą, vis tiek masturbuojuosi maždaug du kartus per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Ar ir jūs visuomet pasinaudojate proga, būdamos vienos namuose, ar tai yra vyrų dalykas?“

Uždavus šį klausimą, į diskusiją įsijungė tūkstančiai moterų.Kai kurios komentatorės tikino, kad solo sesijos joms ne prie širdies.

REKLAMA

Viena „Netmums“ naudotoja rašė: „Cha, aš to niekada nedarau, mano partneris irgi ne.

Mes patenkiname vienas kitą, esame labai atviri ir nuoširdūs.“ Dar kita rašė: „Aš nesimasturbuoju, man tai tiesiog nepatinka.

Vis dėlto, apie seksą pagalvoju kiekvieną dieną, jei tik dienos metu šalia yra mano antroji pusė.“

Tačiau jei dalis moterų teigė, kad nesimasturbuoja, daugelis jų vis dėlto pripažino, kad tuo užsiima kelis kartus per savaitę.

Viena komentatorė prisipažino: „Vidutiniškai masturbuojuosi penkis kartus per savaitę.

Esu vieniša mama, todėl man tai – puikus būdas atsipalaiduoti prieš užmiegant ir iškrauti dalį įtampos.“ Kita rašė: „Keletą kartų per savaitę! Dievinu seksą, todėl tuo užsiimu kiek įmanoma dažniau.“

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena komentatorė pridėjo: „Sakyčiau maždaug tris kartus per savaitę.“ Taigi, daugelis „Netmums“ naudotojų nesidrovi save reguliariai pamaloninti, tačiau kitos yra dar labiau išdykusios.

Neįtikėtina, tačiau kai kurios moterys pripažino, kad net keletu orgazmu mėgaujasi kiekvieną dieną. Viena komentatorė atskleidė: „Maždaug tris kartus per dieną! Net dabar!

Negaliu nustoti galvoti apie vieną žmogų. Turbūt rujoju.“ Dar kita rašė: „Pastebėjau, kad būnu labai susijaudinusi tomis dienomis, kai ovuliuoju. Tuo metu masturbacija užsiimu 2-3 kartus per dieną.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų