REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daugelio laukia įdomi diena. Netrūks naudingų pažinčių, kitiems pavyks netgi užmegzti romantiškus santykius. Tiesa, nepagrįstos iliuzijos privers kankintis. 

Šiandien daugelio laukia įdomi diena. Netrūks naudingų pažinčių, kitiems pavyks netgi užmegzti romantiškus santykius. Tiesa, nepagrįstos iliuzijos privers kankintis. 

REKLAMA

Gruodžio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite nusiteikę bendrauti, bet tuo pačiu ir manipuliuoti kitais, regzti intrigas. Beje, ir patys galite nukentėti dėl savo patiklumo, išsiblaškymo. Svajosite ir turbūt pavyks užmegzti pažintį su simpatišku asmeniu, susitikti su bendraminčiais.

Tauras

Išgirsite intriguojamų užuominų, pažadų. Galbūt girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Ypač stipriai į iliuzijas klampins meilės svajos. Gali būti ir taip, kad patys suvoksite, ką darote, bet tyčia klaidinsite, viliosite į pagundas kitus.

Dvyniai

Meniškas sielas šiandien aplankys įkvėpimo banga, sustiprės intuicija. Kvapą gniauš meilės nuojauta ar potyriai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Įmanomi posūkiai reikaluose, susijusiuose su verslu, nekilnojamuoju turtu. Kažkuo pasitarnaus reklama, žiniasklaidos pranešimai. Seksis mokslai, publikavimo reikalai. Gali nusišypsoti ir kitokia sėkmė, tačiau teks pasistengti dėl norimos pažangos.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien daug kalbėsite, mėginsite įtikinti pašnekovus tuo, kas galbūt ne jiems, o jums būtų naudinga ir paranku. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ar vaikus, arba dairysitės, kokias kalėdines dovanas jiems nupirkti.

Mergelė Galima vidinė sumaištis, emocinė įtampa dėl asmeninių ar su jumis susijusių žmonių problemų. Buitinė ruoša padės atitrūkti nuo tokių minčių. Dar geriau atpalaiduotų sportas, meniški vaizdai ir garsai, skanus maistas.

Svarstyklės

Šiandien ypač saugokitės apgaulių, nuostolingų aferų. Padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite meninį įkvėpimą. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai gali išsipildyti, bet tuo džiaugtis turbūt trukdys netikrumo jausmas, nepasitikėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neblogų idėjų gali kilti, jeigu dirbate kūrybinį darbą, eksperimentuojate. Būsite linkę pasiduoti meilės pagundoms. Verčiau nepraraskite saiko ir atsakomybės jausmo. Labiau rūpinkitės sveikata.

Šaulys

Šiandien aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Produktyviai, atsakingai padirbėkite iš ryto, o vakarą pasilikite savo ir meilės partnerio malonumui.

Ožiaragis

Nesidrovėkite paprašyti aplinkinių, kad jums padėtų susivokti situacijoje, susidoroti su problemomis, antraip galite persitempti. Apdairiau elkitės su pinigais, santaupomis. Neklaidinkite asmenų, nuo kurių priklauso jūsų perspektyvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Aktyvi, įvykių kupina diena. Galite sulaukti perspektyvių pasiūlymų. Turbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, bankininkais, kreditoriais, užsieniečiais. Jūsų troškimai neliks be atsako, ypač jei jie susiję su meile, seksu, kelione.

Žuvys

Šiandien tikriausiai su nebloga nuotaika kibsite į kasdieninius darbus, mokslus. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar aukštesnės įstaigos. Nekaupkite pykčio, būkite atviri, nuoširdūs. Tai sukurs gerą atmosferą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų