REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu. Imkitės tik to, dėl ko neabejojate. Gali netikėtai suirti planai, tad būtų geriau mažiau šiandien planuoti ir viltis.

Avinas Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu. Imkitės tik to, dėl ko neabejojate. Gali netikėtai suirti planai, tad būtų geriau mažiau šiandien planuoti ir viltis.

REKLAMA

Tauras Gana nesmagiai jausitės, bet tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog šis laikas skirtas ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą.

Dvyniai Nieko svarbaus nespręskite, nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Nepiktnaudžiaukite savo bei šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka.

Vėžys Ši diena yra tikras jūsų kilnumo išbandymas. Jums norisi tiek gero duoti, padaryti, tačiau, pasirodo, to arba niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas visada pavyksta.

Liūtas Neskubėkite ginčytis, ko nors teigti ar įrodinėti, pirmasis įspūdis ne visada teisingas! Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ir pirkti vertingų daiktų, ypač modernią techniką.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gana nesėkmingas metas. Jei kas nors iškart nepavyks, ramiai atidėkite kitai savaitei. Neišgyvenkite, jei jums svarbus reikalas bus atidėtas, ir nieko nesiimkite kol kas keisti.

REKLAMA

Svarstyklės Didės meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas laikas, kad neverta tikėtis stebuklų iš aplinkinio pasaulio. Nepykite ir nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų ir kitokių stresų.

Skorpionas Kad ir kas įvyktų, nepraraskite savitvardos ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais, ypač darbe (jei šiandien reikia dirbti). Kita vertus, žiūrėkite, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų pavyzdinga.

Šaulys Galite imti kritiškiau žvelgti į savo partnerius bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo, šiomis dienomis jūs linkę viską perlenkti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Blogai, jei pristings šaltakraujiškumo bendraujant, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni, apdairesni ne tik dirbdami, važiuodami, sportuodami, bet ir ilsėdamiesi.

Vandenis Nesivelkite į intrigas darbe (jei šiandien tenka dirbti), saugokitės pataikūnų. Venkite slaptų meilės nuotykių. Būtų gerai prisiminti senas gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą apvylė, išdavė.

Žuvys Jausitės stiprūs ir teisūs. Ir iš esmės neklysite, jei pasikliausite savimi, todėl nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus.

vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų