REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daugelio laukia tikrai gera diena. Pavyks išspręsti kilusias problemas, priimti racionalius sprendimus. Visgi, patartina nepasiduoti melancholijai – tai gali sugadinti susikurtą gerbūvį.

Šiandien daugelio laukia tikrai gera diena. Pavyks išspręsti kilusias problemas, priimti racionalius sprendimus. Visgi, patartina nepasiduoti melancholijai – tai gali sugadinti susikurtą gerbūvį.

REKLAMA

Gruodžio 8 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Pats metas apgalvoti savo būsimus žingsnius ir tikslus. Galbūt teks kažkuo įtemptai rūpintis, domėtis, bet tai bus prasminga. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą.

Tauras

Kolektyviniame susibūrime, renginyje, kelionėje jus gali nudžiuginti lengvas ir žaismingas flirtas, aplinkinių dėmesys. Kai kurios šiandien užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali būti reikšmingi.

Dvyniai

Nors diena bus nebloga, galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Jokiu būdu, "neprisikurkite” sau ligų, nepasiduokite melancholijai. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti, galbūt pamedituoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandieną pasijusite lyg naujai atgimę. Užplūs lavina jausmų ir troškimų. Ištarkite gerą žodį tam asmeniui, su kuriuo pašlijo santykiai, atsiprašykite: susitaikymas turėtų būti lyg balzamas jūsų abiejų širdžiai.

REKLAMA

Liūtas

Rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Gerai išanalizuokite bet kokią gautą informaciją, patarimą, pasiūlymą. Kai kurias problemas lengvai išspręsite, atvirai išsakydami savo nuogąstavimus, abejones, išsiaiškinę motyvus.

Mergelė

Puiki diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Diena tikriausiai bus įspūdinga ir tuo atveju, jei išvyksite paviešėti pas draugus, giminaičius. Galimas ilgai lauktas skambutis, laiškas.

Svarstyklės

Diena bus maloni, jei praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite, prisiminkite praeitį. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas, rasti kompromisą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų diplomatiniai sugebėjimai, įtaiga, kalba maloniai veiks aplinkinius, kels pasitikėjimą ir susidomėjimą. Seksis susitarti, rasti sąlyčio taškus. Galite tikėtis pakvietimų į pramoginius renginius, pasimatymus, prezentacijas ir pan.

Šaulys

Ši diena turėtų atnešti naujų idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Nesiknaisiokite nemaloniuose pojūčiuose, neieškokite sau ligų, nepeikite savo figūros, išvaizdos. Tikėkite, kad viskas pataisoma.

Ožiaragis

Diena žada atsinaujinimą asmeninių santykių srityje. Galbūt jūsų atleidimo ar dėmesio paprašys jums neabejingas asmuo. O gal dalyvausite svarbiame renginyje, tarpininkausite arba susitarsite dėl svarbių jums dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Ši diena gali atnešti svajones apie praturtėjimą arba apie stiprią aistrą, romantišką jaudulį. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos profilaktikai, mitybai. Atiduokite skolas, jei jų turite.

Žuvys

Tikriausiai bus daug kalbų apie politiką, išsilavinimą, studijas, teisingumą, kultūrą, užsienį. Palanku planuoti profesines ir mokslo perspektyvas, keliones, kūrybinius projektus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų