REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors penktadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan ramus, tačiau patariama apsvarstyti priimamus sprendimus ir atidžiai įvertinti kiekvieną situaciją.

Nors penktadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan ramus, tačiau patariama apsvarstyti priimamus sprendimus ir atidžiai įvertinti kiekvieną situaciją.

REKLAMA

Gruodžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nebus lengva, gresia nusivylimai ir nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač vadovas arba tėvai. Patartina nepriiminėti jokių svarbių sprendimų dėl šeimos ar įsipareigojimų darbe.

Tauras

Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, kas buvo stabilumo ir džiaugsmo pagrindas. Vis dėlto jei šiandien neskubėsite nieko spręsti, vėliau situacija išsispręs jūsų naudai.

Dvyniai

Sunkoka diena tiek emociškai, fiziškai, tad labiau save pasaugokite. Net jei pasijusite bejėgiai prieš gautas naujienas, susiklosčiusią situaciją, pasistenkite nuo to atsiriboti ir nereaguoti. Dabar svarbu atsitraukti nuo visko ir ramiai palaukti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, savimi pasikliauti irgi rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti visą informaciją.

REKLAMA

Liūtas

Neverta vaikytis tiesioginės konkrečios naudos: bus sunku susigaudyti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes.

Mergelė

Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, galvokite apie ateitį. Mažiau svajokite: viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami įvertinkite, ar tikrai galėsite tai įgyvendinti.

Svarstyklės

Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus: tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę.

Skorpionas

Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti greitą bei tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite, jie gali suklaidinti, supainioti, dar labiau komplikuoti reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti.

Ožiaragis

Nieko rimta nesiimkite: vėliau teks taisyti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni antrajai pusei, be reikalo neįtarinėkite.

Vandenis

Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

Žuvys

Neskubėkite, nepasiduokite emocijoms, kitaip galite neišvysti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų