REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės šią dieną ne visiems sudėliojo palankiai. Vieni patirs daug sumaišties, įtampos. Kitiems netgi gresia išsiskyrimas. Todėl nesiimkite kraštutinumų išlikte ramūs, šalto proto. Emocijos gali dar labiau viską apsunkinti.

Žvaigždės šią dieną ne visiems sudėliojo palankiai. Vieni patirs daug sumaišties, įtampos. Kitiems netgi gresia išsiskyrimas. Todėl nesiimkite kraštutinumų išlikte ramūs, šalto proto. Emocijos gali dar labiau viską apsunkinti.

REKLAMA

Gruodžio 6 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Galite susigadinti dalykinį įvaizdį, jei mėginsite išsisukti nuo įpareigojimo, atsakomybės. Dėl to viskas taptų gerokai sudėtingiau nei dabar yra apskritai jūsų gyvenime. Nei kategoriškas tonas, nei pagieža nepadės ištaisyti padėties.

Tauras

Tikėtina, kad prisiimsite lyderio vaidmenį arba tiesiog pajusite savo įtaką. Tačiau tai ilgai netruks, jeigu neturite tvirtos pozicijos bei nuomonės ir negalvojate apie padarinius.

Dvyniai

Pašnekovams atrodys, kad esate subjektyvūs arba ne viską pasakote. Regis, kažkas už jus apkalba, šmeižia. Arba jums taip atrodo ir jaučiatės nejaukiai. Svetima paslaptis gali būti svarbus koziris, norint kažką įrodyti ar suvaldyti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nusimato užduotis, veikla, kuri bus gana sudėtinga ir gerokai išvargins, tačiau turės svarbią reikšmę. Galbūt atsikratysite kažko, kas jus slėgė, trikdė. Vakare svarbu išlikti tvirtiems, nesutrikti, jeigu atsitiktų kas nors nenumatyta.

REKLAMA

Liūtas

Įmanomas pasiekimas, kurio kaina gali būti tokia, kad džiaugsmą greitai pakeis susirūpinimas. Tvarkingai eksploatuokite techniką, elektros įrangą. Nesivelkite į aferas, nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

Mergelė

Santykiai darbe ar asmeniniame gyvenime nėra visiškai geri. Šiandien ypač didelę galią turės žodžiai ir vos viena užgauli replika gali sugriauti gražius santykius, pasitikėjimą.

Svarstyklės

Tikriausiai nersitės iš kailio dėl šeimos, namų, partnerio. Galbūt jums atrodo, kad tik jūs stengiatės, o kiti abejingai tuo naudojasi ir tiek. Be to, galvos skausmas dėl finansinių įsipareigojimų paliekamas vien jums. Regis, jūs klystate.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Meilės laivas gali pasvirti ant šono, jeigu naudositės progomis pasilinksminti svetimose teritorijose. Venkite avantiūrų ir aferų, jei nenorite netikėtų padarinių.

Šaulys

Nerimo gali kelti situacija darbe. Dėl ne iki galo sutvarkytų ūkinių, techninių reikalų arba darbų saugos, higienos pažeidimų galimos problemos. Bus sunku, jei žemesnės kompetencijos asmenys kels pretenzijas ar kitaip trukdys dirbti.

Ožiaragis

Regis, jums teks bendrauti su žmonėmis, kurie visaip stengiasi pabrėžti savo pranašumą arba yra tokie neadekvatūs, kad sunku rasti bendrą kalbą. Vakare gali kilti emocinė įtampa dėl keisto situacijos posūkio, neblaivaus pašnekovo ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jūsų galvoje šiandien bus per daug sumaišties, kad galėtumėte ką nors racionaliai nuspręsti, sutvarkyti. Galvokite, ką darote, nes šiandieniniai poelgiai neš realias pasekmes. Dėl meilės ir finansų klysti pavojingiausia.

Žuvys

Nevykusiai surizikavę, šiandien galite ilgam prisidaryti problemų. Impulsyvi replika gali netgi išprovokuoti skyrybas. Diena nėra palanki atsakingiems vizitams bei reikalams, jei nesate linkę diplomatiškai laviruoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų