REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Nerimas (nuotr. 123rf.com)

Žiemos ir gruodžio pradžią žvaigždės Zodiako ženklams žada kupina įvykių, susitikimų ir, deja, piniginės tuštinimo! Ne vienas ženklas įspėjamas apie atėjusį metą grąžinti skolas ar netikėtas išlaidas.

24

Žiemos ir gruodžio pradžią žvaigždės Zodiako ženklams žada kupina įvykių, susitikimų ir, deja, piniginės tuštinimo! Ne vienas ženklas įspėjamas apie atėjusį metą grąžinti skolas ar netikėtas išlaidas.

REKLAMA

Gruodžio 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jums rūpės išsiaiškinti kai kuriuos juridinius klausimus, mintys suksis apie politiką, užsienį, etikos pažeidimus. Galite susidurti su reikliais, griežtais asmenimis, nelinkusiais nuolaidžiauti.

Tauras

Šiandien bus sunku išsisukti nuo duoto pažado ar įsipareigojimo vykdymo. Galbūt senas pažįstamas paprašys grąžinti skolą.

Dvyniai

Ši diena gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi. Nevenkite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kurie verčia jus labiau įtempti jėgas, tobulėti, mokytis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Regis, šiandien jums į galvą lįs nelengvai išsprendžiami klausimai, politinės aktualijos, jausite atsakomybės naštą. Nebūkite kategoriški ir neužsidarykite savo siaurų interesų bei pažiūrų rėmuose. Rūpesčių gali kelti pagyvenę žmonės.

REKLAMA

Liūtas

Diena nedžiugins, jei trokštate pramogų, komforto, bet trūksta pinigų. Draugų, giminaičių pasiūlymai gali pasirodyti nuostolingi. Tačiau ramybės ir stabilumo suteiks jus mylinčio asmens dėmesys bei parama.

Mergelė

Kažkas jums gali priminti neįvykdytus įsipareigojimus, pareikalauti vykdyti pažadus. Gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke. Gandai, nuojautos gali tapti realybe.

Svarstyklės

Ši diena kiek suvaržys jūsų polėkį ir galimybes. Galbūt negausite to, ko tikitės, arba susidursite su artimųjų nepritarimu, konservatyvumu. Nebūkite pernelyg kritiški ir negailestingi tiems, kurie nespėja su jumis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien dauguma kalbų ir darbų suksis apie kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimą, nuomą. Teks bendrauti su senais draugais, giminaičiais. Galbūt tarsitės dėl bendro verslo, projekto, paskolos. Stiprybės teiks mylimo žmogaus palaikymas.

Šaulys

Šiandien teks rūpintis labai žemiškais, materialiais, darbiniais dalykais arba kitiems padėti rimtais patarimais, perspėjimais. Nerimo gali sukelti kažkoks straipsnis, išgirsta informacija ar gautas pranešimas.

Ožiaragis

Nemažai dėmesio šiandien pareikalaus šeima. Galbūt pajusite būtinybę surengti šeimos pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų ir teisių klausimu. Rūpesčių gali sukelti pagyvenę artimieji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Ši diena gali priversti rimčiau susirūpinti verslo reikalais. Gali būti, kad jums teks drausminti savo vaikus, dėl kurių girdite nusiskundimų. Iš mylimo žmogaus galite sulaukti konkrečios pagalbos, rimtų pažadų.

Žuvys

Šiandien daug galvosite apie savo galimybes bei perspektyvas. Galite apsispręsti dėl profesinės atsakomybės, medicininių ar grožio procedūrų. Labai svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata, ją tausoti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų