REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užkietėję scenos grandai Gytis Paškevičius ir Ovidijus Vyšniauskas – ganėtinai retai matomi viešumoje, o ką jau ir kalbėti apie tiesioginio eterio koncertus. Tačiau šį kartą vyrai atskleidė jautriąją savo pusę ir koncertavo toje pačioje scenoje.

Užkietėję scenos grandai Gytis Paškevičius ir Ovidijus Vyšniauskas – ganėtinai retai matomi viešumoje, o ką jau ir kalbėti apie tiesioginio eterio koncertus. Tačiau šį kartą vyrai atskleidė jautriąją savo pusę ir koncertavo toje pačioje scenoje.

REKLAMA

Šiandien vykstančios jau šešioliktosios „Išsipildymo akcija 2018“ metu ant scenos lipo mylimiausi Lietuvos atlikėjai ir kvietė aukoti vaikams, kuriems taip reikia aplinkinių paramos.

Net ir vienas iš renginio vedėjų Justinas Jankevičius pastebėjo, kad Gytis Paškevičius tiesioginiuose eteriuose iš tiesų retas svečias. Tačiau žymus dainininkas patikino, kad jį čia atvedė gerumas ir meilė.

O štai ant scenos po jo užlipęs Ovidijus Vyšniauskas kvietė visus žmones paremti sergančius vaikus.

„Padėti kitiems – mūsų visų pareiga“, – sakė vyras.

Būtent nuoširdumas ir gerumas suvienijo šiuos du scenos grandus, kurie tokiu savo poelgiu parodė jautrias širdies puses. 

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdinga programa

Cirko artistai, oro akrobatai ir būrys muzikos žvaigždžių neliko abejingi organizatorių kvietimui ir susibūrė vardan kilnios misijos – „Išsipildymo akcijos“ paramos koncerto.

REKLAMA

Jie ruošia gražiausius pasirodymus ir įspūdingas šou programas. Koncerto ir TV transliacijos žiūrovai turės progą pamatyti pirmą kartą atšiauriomis lauko sąlygomis atliekamą įspūdingą cirko ir akrobatikos šou.

Akį džiugins įspūdingi ledo šokėjų pasirodymai. Specialiai dėl koncerto atvykta perspektyviausia Lietuvos ledo šokių pora Deividas Kizala ir Mira Polishook, šokėja Selina Kaneda. Skambės gražiausios Vaido Baumilos, Monique, Ovidijaus Vyšniausko, Ievos Zasimauskaitės, Monikos Juškevičiūtės, „Lemon Joy“, Stano, Indrės Griškelytės, Gyčio Paškevičiaus, „Original Copy“, „Flash Voyage“ dainos, kurioms pritars vaikų choras ir mažosios kylančios scenos žvaigždutės.

REKLAMA
REKLAMA

Publiką kaitins „Demo“ šokėjos, popdainavimo studija „Hey“. Tikslas – padėti mažiesiems ligoniams Žiūrovus džiuginsiantis renginys kvies ne tik linksmintis iš visos širdies, bet ir daryti gerus darbus – aukoti sergantiems vaikams, kad jie galėtų gauti jiems taip reikalingą gydymą, reabilitaciją ar medicininę įrangą.

Koncerto metu žiūrovai galės suteikti viltį sergantiems vaikams ir jų artimiesiems mobiliųjų telefonų pagalba – surinkus 1890 gerumo sąskaita pasipildys 1 euru, 1891 – į gerų darbų maišelį įkris 3 eurai, 1892 – gerumas pasipildys 5 eurais.

Žiūrovai jau keletą mėnesių mato TV3 eteryje besisukančias „Išsipildymo akcijos“ istorijas apie mažuosius ligonius su didelėmis viltimis. Prisidėti prie gerumo akcijos gali kiekvienas. Kiekvienas suaukotas euras yra labai svarbus ir palengvinsiantis mažųjų sergančių herojų gyvenimą.

TV3 ir SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija“ jau šešioliktus metus padeda itin sunkiomis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams. Per penkiolika akcijos metų geros valios žmonių dėka buvo padėta net 160-iai ligoniukų. Kai kurie jų buvo tiesiog išplėšti iš mirties gniaužtų ir prikelti gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų