REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Išsipildymo akcija 2018 ir Raudondvario Kalėdų eglės įžiebimas (nuotr. Fotodiena.lt/Justinos Butkutės)

Jau visai netrukus, 19.30 val., Raudondvario dvare prasidės kilnus didžiausias televizijos paramos projektas „Išsipildymo akcija 2018“. Kasmet šio renginio laukia visi ištikimiausi TV3 žiūrovai. 

13

Jau visai netrukus, 19.30 val., Raudondvario dvare prasidės kilnus didžiausias televizijos paramos projektas „Išsipildymo akcija 2018“. Kasmet šio renginio laukia visi ištikimiausi TV3 žiūrovai. 

REKLAMA

Kviesdami visus geros valios žmones aukoti, šį renginį vos už keletos minučių pradės vesti gerai žinomi ir mylimi šeši televizijos veidai: Marijonas Mikutavičius, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė.

Prieš renginį jaudinasi ne tik jo vedėjai, bet taip pat ir atlikėjai. Visi jie su nekantrumu laukia renginio pradžios, tobulina paskutinius savo pasirodymų akordus ir ruošiasi didžiajai scenai užkulisiuose.

Būtent čia, renginio užkulisiuose, kurioje jaučiama šventiška atmosfera, galima sutikti gerai žinomus Lietuvos atlikėjus, kurie nekantriai skaičiuoja paskutines akimirkas. 

REKLAMA
REKLAMA

Užkulisių akimirkas, likus paskutinėms minutėms iki tiesioginės „Išsipildymo akcija 2018“ transliacijos iš Raudondvario dvaro, galite pamatyti mūsų nuotraukų galerijoje:

REKLAMA

 

Įspūdinga programa

Cirko artistai, oro akrobatai ir būrys muzikos žvaigždžių neliko abejingi organizatorių kvietimui ir susibūrė vardan kilnios misijos – „Išsipildymo akcijos“ paramos koncerto.

Jie ruošia gražiausius pasirodymus ir įspūdingas šou programas. Koncerto ir TV transliacijos žiūrovai turės progą pamatyti pirmą kartą atšiauriomis lauko sąlygomis atliekamą įspūdingą cirko ir akrobatikos šou.

Akį džiugins įspūdingi ledo šokėjų pasirodymai. Specialiai dėl koncerto atvykta perspektyviausia Lietuvos ledo šokių pora Deividas Kizala ir Mira Polishook, šokėja Selina Kaneda. Skambės gražiausios Vaido Baumilos, Monique, Ovidijaus Vyšniausko, Ievos Zasimauskaitės, Monikos Juškevičiūtės, „Lemon Joy“, Stano, Indrės Griškelytės, Gyčio Paškevičiaus, „Original Copy“, „Flash Voyage“ dainos, kurioms pritars vaikų choras ir mažosios kylančios scenos žvaigždutės.

REKLAMA
REKLAMA

Publiką kaitins „Demo“ šokėjos, popdainavimo studija „Hey“. Tikslas – padėti mažiesiems ligoniams Žiūrovus džiuginsiantis renginys kvies ne tik linksmintis iš visos širdies, bet ir daryti gerus darbus – aukoti sergantiems vaikams, kad jie galėtų gauti jiems taip reikalingą gydymą, reabilitaciją ar medicininę įrangą.

Koncerto metu žiūrovai galės suteikti viltį sergantiems vaikams ir jų artimiesiems mobiliųjų telefonų pagalba – surinkus 1890 gerumo sąskaita pasipildys 1 euru, 1891 – į gerų darbų maišelį įkris 3 eurai, 1892 – gerumas pasipildys 5 eurais.

Žiūrovai jau keletą mėnesių mato TV3 eteryje besisukančias „Išsipildymo akcijos“ istorijas apie mažuosius ligonius su didelėmis viltimis. Prisidėti prie gerumo akcijos gali kiekvienas. Kiekvienas suaukotas euras yra labai svarbus ir palengvinsiantis mažųjų sergančių herojų gyvenimą.

TV3 ir SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija“ jau šešioliktus metus padeda itin sunkiomis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams. Per penkiolika akcijos metų geros valios žmonių dėka buvo padėta net 160-iai ligoniukų. Kai kurie jų buvo tiesiog išplėšti iš mirties gniaužtų ir prikelti gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų