REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pabaiga daugeliui bus nelengva. Teks sudiruti su įtampa ir netgi kerštu. Šiandien itin lengva prarasti savitvardą, todėl neišvengsite ir pykčio. Išgelbėti nuo nemalonumų gali laikas ir darbas su savimi. 

Savaitės pabaiga daugeliui bus nelengva. Teks sudiruti su įtampa ir netgi kerštu. Šiandien itin lengva prarasti savitvardą, todėl neišvengsite ir pykčio. Išgelbėti nuo nemalonumų gali laikas ir darbas su savimi. 

REKLAMA

Lapkričio 30 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesitikėkite objektyvumo, teisingumo. Tai nelengva diena: tikėtini nemalonumai per partnerius, galbūt sutuoktinį. Beje, jei labai pyksite ant kitų (ypač antrosios pusės, visuomenės), tai reikš jūsų pretenzijas sau.

Tauras

Stenkitės matyti, girdėti ir kalbėti tik gerus dalykus, taip išsaugosite ramybę bei gerą nuotaiką (sveikatą, pinigus). Kad ir kuo užsiimtumėte, tam skirkite daugiau laiko: suspėti bus sunku. Galimi rūpesčiai dėl senų problemų. Tiesa, seni draugai tikrai padėsю

Dvyniai

Būsite linkę pervertinti savo jėgas, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį. Mažiau žadėkite. Nepasikliaukite autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiaisб jie gali įklampinti į naujus rūpesčius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Bjaurokas laikas, kai siekiama savo nuomonę, interesus, valią priešpriešinti kitiems. Neužsispirkite, kitaip galimi tam tikri nesusipratimai su tėvais, savo pora. Nepalankus laikas prieštarauti kolektyvo valiai.

REKLAMA

Liūtas

Nerizikuokite, kad ir kuo užsiimtumėte, pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko nauja nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti.

Mergelė

siklausykite į savo vidaus balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Nesivelkite į intrigas darbe. Venkite kaltinti vadovus, tėvus, verčiau jau pripažinkite savo klaidas.

Svarstyklės

Pasistenkite į nieką per greitai, per karštai nereaguoti, tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmukiški. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis, dažniau nusijuokti. Neskubėkite niekam į akis rėžti teisybės.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums pakaks išminties ir optimizmo, kad nesiveltumėte į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškintumėte šeimos išlaidų. O štai planuoti būsimus pirkinius, ieškoti būdų sutaupyti tinka.

Šaulys

Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Tai bus itin svarbu bendraujant, kitaip gali kilti nenumatytų nesusipratimų. Nesikarščiuokite ir dirbdami kompiuteriu ar sudėtinga darbo technika.

Ožiaragis

Atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo. Sustokite. Palaukite. Susikaupkite. Gilinkitės į savo praeitį ir į santykius šeimoje, tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis.

Vandenis

Nurimkite! Kitaip pristigs kantrybės bei gerų progų, tinkamų galimybių, laisvų pinigų. Norėdami gelbėti situaciją, ką nors pakeisti jokiu būdu nesivelkite į avantiūrą: neišdegs, nes šiandien viskas turi būti gerai apskaičiuota.

Žuvys

Jūsų nuotaika pakili, tačiau ją vis drums aplinkinių priekabės, kritika: artimieji, kolegos nepraleis progos priminti senų nuodėmių, nepadarytų darbų, užmirštų įsipareigojimų. Dažniau ges ir automobilis ar darbo technika, užgrius nenumatyti rūpesčiai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų