REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Susikurti kalėdinę nuotaiką galima jau dabar ir tam nebūtina laukti, kol ateis didžiosios žiemos šventės.

Susikurti kalėdinę nuotaiką galima jau dabar ir tam nebūtina laukti, kol ateis didžiosios žiemos šventės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tam, kad užpildytumėte namus šventine nuotaika, pateikiame sąrašą veiklų, kurios padės užmegzti artimesnį ryšį su šeimos nariais, pajusti švenčių laukimo nuotaiką ir susikurti jaukią namų atmosferą.

REKLAMA

Kepkite Kalėdinį meduolinį namelį

Pasiūlykite savo šeimos nariams visiems kartu sudalyvauti kalėdinio namelio statybose! Tai bus linksmas, kūrybinis užsiėmimas, kuris vaikams ir visai šeimai suteiks daugybę džiaugsmo. Juk taip smagu drauge ruošti meduolinę tešlą, iš jos pjaustyti būsimo namelio dalis: stogą, pagrindą, sienas, langelius ir duris jose, o iškepus meduolius iš jų konstruoti namelį, jį dekoruoti ir puošti įvairiausiais saldumynais. Vėliau, kada meduolinio namelio statybos bus baigtos, tai taps puikia namų dekoracija ar šventinio stalo puošmena.

REKLAMA
REKLAMA

Dekoruokite sausainius

Imbieriniai sausainiai – neatsiejami nuo didžiųjų metų švenčių, ir jų ne tik kepimas, bet ir dekoravimas gali tapti vienas smagiausių užsiėmimų virtuvėje. Piešti ant sausainių, juos dekoruoti ar net rašyti šventinius sveikinimus bei palinkėjimus vaikams ir visai šeimai bus smagi pramoga, kuri ne tik privers pasitelkti kūrybiškumą, fantaziją, bet ir suartins šeimos narius bei paįvairins laisvalaikio pramogas.

Gaminkite kalėdines dekoracijas

Kalėdinių dekoracijų gaminimo idėjoms ribų nėra. Vienas paprasčiausių variantų: snaigių, angelų, eglučių karpymas iš balto, spalvoto ar blizgaus popieriaus. Šių karpinių gamyba galima užsiimti kartu su visa šeima, o rezultatas kiekvieną kartą bus vis kitoks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas variantas: dekoracijų gaminimas iš natūralių medžiagų, kaip kankorėžiai, kaštonai, eglių šakelės, riešutai. Tai paprasta būdas puošti žvakes, žvakides, gaminti girliandas, eglės žaisliukus ar ką tik sugalvosite.

Surašykite kitų metų planus ir norus

Nors ateinančių metų planus ir tikslus įprasta išsikelti paskutinėmis metų dienomis, tačiau dabar, kol neįsisiūbavo kalėdinė karštinė, puikus metas ramiai atsisėsti ir apgalvoti, kokių norėtumėte ateinančių metų.

Svajonių užrašymas ir tikslai gali padėti ne tik pajausti pakilią švenčių nuotaiką, tačiau ir padėti geriau pažinti save, atrasti daugiau motyvacijos ir įkvėpimo tikslų siekimui, geriau pažinti save ir išsigryninti gyvenimo tikslus.

REKLAMA

 

Įsigykite Kalėdinius megztinius ir surenkite fotosesiją

Visai šeimai pasipuošti nuotaikingais kalėdiniais megztiniais ir surengti fotosesiją – ilgai atmintyje išliksianti pramoga, kuri padovanos ir į nuotraukų albumą sugulsiančias akimirkas. Kalėdinė šeimos fotosesija prieš šventes taps ir labai praktiška bei originali mintis, kadangi nuotraukas galima panaudoti ir kaip kalėdinius atvirukus, siunčiamus draugams bei artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų