REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)

Garsusis tinklaraštininkas Rimas Narkus pietums siūlo pagaminti tarkuotų  bulvių blynelių su pasakiškai skaniu įdaru, Šis kepinys nepaliks abejingų. Gaminti lengva, o skonis sužavės. 

16

Garsusis tinklaraštininkas Rimas Narkus pietums siūlo pagaminti tarkuotų  bulvių blynelių su pasakiškai skaniu įdaru, Šis kepinys nepaliks abejingų. Gaminti lengva, o skonis sužavės. 

REKLAMA

Jums reikės: 

3-4 bulvių, 2-3 morkų, 3 kiaušinių, 1 svogūno, krapų, druskos, 2 šaukštų miltų, fermentinio sūrio, virto rūkyto kumpio, svogūnų laiškų. 

Sutarkuokite bulves, morkas, įmuškite kiaušinį ir susmulkinkite svogūną. Masę pagardinkite krapais, druska, įdėkite 2 šaukštus miltų. 

Iš paruoštos masės iškepkite 2 plonus blynus kvadratinėje keptuvėje arba orkaitėje ant kepimo popieriaus. 

Kai atvės iškepti blyneliai, uždėkite sūrio, virto rūkyto kumpio, paberkite žalumynų, svogūnų laiškų ir krapų. Atsargiai suviniokite, užberkite ant viršaus dar sūrio ir šaukite į orkaitę kelioms minutėms, kol išsilydys sūris. 

Patiekite su raugintais agurkais, grietine. Jei liko masės, drąsiai kepkite paprastus bulvinius blynelius. 

Šaltinis: Pas Rimuką virtuvėje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų