REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Stengsitės prisiderinti prie šeimos, partnerio, visuomenės keliamų reikalavimų bei susiklosčiusių aplinkybių. Vis dėlto jūs viską vertinsite pernelyg subjektyviai, tad galimi nesusipratimai.

Tauras Nebloga diena meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas, ateities planus.

Dvyniai Būsite nusiteikę kalbėti apie dalykines problemas, ūkinius reikalus. Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės palaikymo. Šiandien atlikti darbai, susitikimai turėtų duoti gerų rezultatų.

Vėžys Regis, baiminsitės dėl galimo nuostolio ar išsiskyrimo ir bandysite aiškintis santykius, ieškoti kompromiso. Dėl kvailo nesusipratimo galite nuoširdžiai gailėtis ir kaltinti savo ilgą liežuvį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Didesnių išlaidų šiandien geriau būtų atsisakyti. Kita vertus, jums gali pavykti sutvarkyti įsisenėjusį reikalą, pasiskolinti pinigų ar reikalingą daiktą.

REKLAMA

Mergelė Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį, pasimatymą. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis, optimistiškiau ir drąsiau planuokite ateitį. Jums gali pavykti pakreipti įvykius norima linkme.

Svarstyklės Jums gali tekti atsakyti už dalykus, kurie nuo jūsų tiesiogiai nepriklauso. Galbūt teks bendrauti su kitaip mąstančiais žmonėmis, tad bus sunku susitarti. Kompromisas įmanomas, tačiau jis gali būti veidmainiškas, nenuoširdus.

Skorpionas Mąstysite apie permainas, savo veiklos perspektyvas, atidžiai klausysite ir stebėsite, ką sako aplinkiniai, nevengsite dalyvauti viešuose susibūrimuose.. Kažkoks žmogus ar įvykis suaudrins jausmus. Būsite nusiteikę kūrybai, meilei.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nors vis dar netikite, kad reikalai keisis į gerą pusę, bet šiandien galimos tokios užuominos. Šiandien galite išgirsti intriguojamų paslapčių, naujienų. Tuo pačiu gali išryškėti klastos, intrigos.

Ožiaragis Į jūsų iniciatyvą meilės srityje tikriausiai liks neatsakyta. Yra pavojus patirti nemalonumų per girtavimą, intrigas, aplaidumą. Galite nė nepastebėti, kaip įkliūsite į pavojingas pinkles, suregztas konkurentų, pavyduolių.

Vandenis Šiandien jums rūpės įvairūs pirkiniai, noriai dairysitės po vitrinas. Jeigu galėsite daugiau laiko praleisti namuose, mielai triūsite buityje. Venkite dviprasmybių, bendraudami su priešinga lytimi.

Žuvys Šios dienos susitarimai bus pasiekti gana nesunkiai, ypač jei nesigilinsite į detales. Atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų