REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Simonos kurti tortai žavi aplinkinius (nuotr. asm. archyvo)

Klaipėdietė Simona Skarapaitė (34) šiuo metu augina du vaikus – Algirdą ir Akvilę. Simboliška, bet būtent per aštuonerius metus susilaukus pirmagimio, moteris ypač susidomėjo saldumynais.

24

Klaipėdietė Simona Skarapaitė (34) šiuo metu augina du vaikus – Algirdą ir Akvilę. Simboliška, bet būtent per aštuonerius metus susilaukus pirmagimio, moteris ypač susidomėjo saldumynais.

REKLAMA

„Sūnus buvo ramus, turėjau daug laisvo laiko, naršiau internete ir mane patraukė saldumynų gamyba. Lepinau saldumynais šeimą. Gimus dukrai, toliau po truputį gaminau sau ir draugams“, – pasakoja pašnekovė.

Darbą iškeitė į saldumynų pasaulį

Prieš gimstant vaikams, Simona daug metų dirbo draudimo agentūroje. Tačiau moterį taip įtraukė saldumynų pasaulis, jog prieš trejus metus ji nusprendė ryžtis atidaryti pirmąją savo kepyklėlę „Simonos tortai“.

Taip neskaičiuodama darbo valandų, moteris visą savo laiką paskyrė hobiui. Nors dažniausiai reikiamą informaciją ji randa internete, Simona kartais įgūdžius tobulina ir specialiuose kursuose. Kaip pasakoja pati saldumynų kūrėja, unikalias idėjas jai dažniausiai pasiūlo klientai, vaikai arba internetas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dekoracijas saldumynams gaminame pačios, jos kuriamos iš pačių gamintos cukrinės masės. Šiuo metu yra itin populiarūs natūraliai dekoruoti gaminiai – šokoladu, uogomis, vaisiais. Kartais tortą papuošiu per pusvalandį, o kitam ir penkių valandų nepakanka. Priklauso nuo torto sudėtingumo“, – tikina pašnekovė.

REKLAMA

Išsiskiria natūralumu

Vis dėlto, tenka pripažinti, kad moterų, gaminančių tortus ir kitus saldumynus – tikrai netrūksta. Tačiau Simona mano, kad visiems gamintojams užtenka vietos po saule ir drąsiai teigia, kad jos gaminti kūriniai išsiskiria natūralumu.

„Gaminame tik pagal individualius užsakymus. Realizacijos laikas trumpas, taip išsaugant aukštą kokybę. Geriausias įrodymas, jog einame teisingu keliu – klientų pasitikėjimas, įvertinimas ir jų grįžimas dar ir dar kartą pas mus“, – šypteli saldumynų kūrėja.

Simona neneigia – per visą saldumynų kūrimo laiką, moteris tapo ganėtinai išranki saldumynams, todėl ji lepinasi ir kitų gamintais gardėsiais.

„Savi gaminiai nusibodo, tad dažniausiai lepinuosi kitų gamintais desertais. Džiaugiuosi, jog Klaipėdoje yra daug jaukių kavinukių, kurios siūlo platų asortimentą skaniausių gaminių“, – šypsosi Simona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų