REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės jau persirito į antrąją pusę ir laukiantiems savaitgalio žadama nemažai permainų. Teks  apsišarvoti kantrybe, kad pasiektumėte norimų tikslų.

Savaitės jau persirito į antrąją pusę ir laukiantiems savaitgalio žadama nemažai permainų. Teks  apsišarvoti kantrybe, kad pasiektumėte norimų tikslų.

REKLAMA

Lapkričio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tikriausiai teks daug bendrauti, taip pat telefonu bei internetu. Kolega, giminaitis ar kaimynas gali jums padėti patarimu ar kitokiu būdu.

Tauras

Šiandien nerimo gali sukelti šeimos narių, vaikų problemos. Tačiau stiprūs nesijausite, jums patiems ypač reikės atramos, globos, jaukumo. Apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis.

Dvyniai

Jei norite finansinio stabilumo, rimčiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. O jeigu trokštate laisvai mėgautis malonumais, tai nedejuokite, jog jie kainuoja. Galbūt teks dėl kažko apsispręsti, tad susikaupkite.

Vėžys

Tikėtini dalykiniai, ūkiniai rūpesčiai arba nerimas dėl sveikatos. Su aplinkiniais vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie neduoda ramybės. Nieko baisaus, jei sulauksite kritikos, nepritarimo, ir tokiu atveju jūsų suvokimas prasiplės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai šiandien veltui švaistysite laiką, nežinodami, ko konkrečiai imtis. Kiti žmonės ne padės apsispręsti, o ves iš pusiausvyros. Vis dėlto pavyks atkurti gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti pašnekovus.

REKLAMA

Mergelė

Domins reikalai, susiję su gerbėjais, seksu, psichologiniais rebusais. Numatyti finansiniai klausimai spręsis nelengvai, bet įmanomi preliminarūs susitarimai. Tikriausiai bus nenumatytų išlaidų.

Svarstyklės

Būsite nusiteikę semtis žinių, plėsti akiratį, ruošti publikacijas, rašyti. Tikėtinas naudingas pasiūlymas, galbūt iš užsieniečio ar kokio nors pažįstamo. Vakaras palankus pasimatymams, kultūriniams renginiams.

Skorpionas

Ši diena jus išvargins maloniais ir nemaloniais kontaktais. Galite susitikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo partneriu. Jums seksis reikšti mintis, organizuoti dalykinius ir kitokius pasitarimus, tačiau nedera demonstruoti kategoriškus principus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūsų iniciatyvoms gali nepritarti kolektyvas, bet nederėtų dėl to širsti: galbūt iš šalies geriau matomi trūkumai bei spragos. Reikėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite.

Ožiaragis

Domėsitės politikos ir mokslo naujovėmis, bet tuo pačiu įvairiais gandais, paskalomis. Pasistenkite būti susikaupę, nesivadovaukite emocijomis bei prielaidomis, antraip susigadinsite savo įvaizdį.

Vandenis

Nelengva susidoroti net su kasdieniniais darbais, tai ką jau kalbėti apie neplanuotus rūpesčius. Deja, jų gali atsirasti. Tik vakare pasijusite tvirti ir viską galintys.

Žuvys

Šiandien daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms, nes neatidumas gali atnešti nuostolį. Atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas bei kitų užuominas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų