REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Priešpaskutinė mėnesio savaitė pažers netikėtumų. Turėtumėte susirūpinti savo sveikata ir gerbūviu, gerai apgalvoti, kokių veiksmų imatės ir kodėl sakote vienokius ar kitokius žodžius.

6

Priešpaskutinė mėnesio savaitė pažers netikėtumų. Turėtumėte susirūpinti savo sveikata ir gerbūviu, gerai apgalvoti, kokių veiksmų imatės ir kodėl sakote vienokius ar kitokius žodžius.

REKLAMA

 AVINAS. Veneros veikiami būsite linkę rizikuoti savo finansais. Kadangi žvaigždės jūsų pusėje, galite tikėtis pelno, ypač iš vertybinių popierių, akcijų ar kitų finansinių investicijų. Jei neturite patirties investuojant, verta pasikonsultuoti su specialistu. Norėsite mylėti ir būti mylimi, todėl sieksite užmegzti ne vieną romaną. Žvaigždės įspėja, kad, gaudant du zuikius, pabėga abu.

JAUTIS. Šiuo metu Venera jums nepalanki, bet vis dėlto pavyks išvengti finansinių nesėkmių. Atidžiai planuokite pajamas ir išlaidas, tuomet jų tikrai užteks. Dabar galėtumėte išanalizuoti praeities santykių klaidas. Turintiems antrąją pusę žadama ramybė ir harmonija. Patariama pagalvoti apie romantinius vakarus. Ieškantiems antrosios pusės patariama nesiimti rimtų ketinimų. Venkite nuotykių, nes ilgalaikio romano šiuo metu žvaigždės nežada.

DVYNIAI. Plutonas gana didele suma papildys jūsų piniginę tuo atveju, jei turite sudarę naudingą sandorį. Jums netrūks gerbėjų. Bėda viena – norėsis tenkinti savo aistras ir norus, negalvojant apie pasekmes. Geras laikas šeimyniniams santykiams puoselėti. Merkurijui judant atbulai, gali atsirasti įvairių baimių ir nepasitikėjimas savo jėgomis. Tai neturėtų tapti kliūtimi susipažinti su naujais žmonėmis ar išplėsti verslą.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Venera įtempta, todėl venkite konfliktų, ypač jei jie susiję ne su jumis. Šiuo metu jums geriausia būti stebėtoju. Nors finansinė padėtis labai pagerės, tačiau taip pat padaugės ir išlaidų. Jei imsite galvoti, kad pinigų trūksta, susiveržkite diržą. Poras gali aplankyti jausmas, kad vienas kitam nusibodote ir atėjo metas išsiskirti. Vienišiems žvaigždės pataria įvesti šiokią tokią tvarką asmeniniame gyvenime.

REKLAMA

LIŪTAS. Uranas skatins įsitraukti į azartinius žaidimus ar finansines machinacijas. Viską gerai apgalvokite ir nerizikuokite be pagrindo. Žvaigždės pataria vengti stambių pirkinių, neimti paskolų. Būsite autoritetas visiems, su kuo bendraujate, tačiau tai nepagerins santykių su artimiausiais žmonėmis. Situaciją pagerintų kantrybė ir nuolaidumas. Vienišiems kol kas nereikėtų tikėtis lemtingos pažinties.

MERGELĖ. Dėl Plutono finansinė padėtis dabar stabili. Gali pasitaikyti puiki proga investuoti arba sudaryti gerą sandorį, kuris bus susijęs su nekilnojamuoju turtu. Būkite atidūs, pasirašydami dokumentus. Bendravimas bus draugiškas. Turintys pastovius santykius gali tikėtis rankos ir širdies pasiūlymo, kurį verta priimti. Vieniši pasistenkite vengti vienos nakties romanų ir beprasmiško pinigų švaistymo abejotiniems malonumams.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera leis negalvoti apie finansus. Imkitės tų projektų, kurie jus domina. Atkreipkite dėmesį į žmogų, kuris yra šalia jūsų. Tinkamas metas pradėti savo verslą, galite drąsiai investuoti. Neatsisakykite naudingų finansinių pasiūlymų. Galite suvokti, kad partneris su jumis būna vien dėl išskaičiavimo. Ar verta tęsti tokius santykius, spręsti jums. Galvokite, ką kalbate, nepažadėkite to, ką bus sunku ištesėti.

SKORPIONAS. Venera jums padės surasti naujų uždarbio šaltinių. Gali būti, kad jūsų hobis taps verslo pradžia. Meilės reikaluose būsite neryžtingi ir įtarūs, bendrausite nenoriai. Tie, kas turi porą, gali sužinoti apie negarbingą partnerio elgesį ar apie neištikimybę. Patys taip pat galite pradėti slaptą romaną. Santykiams tai sunkus metas, todėl neskubėkite viską keisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Esant neharmoningai Venerai, verta pataupyti ir sumažinti išlaidas. Ypač atsargiai pasirašinėkite finansinius dokumentus, tikrinkite kiekvieną žodį. Laukia daug romantiškų pasimatymų, vienos nakties nuotykių. Laimė, netrukus suprasite, kad daug labiau norisi rimtų santykių. Išloš tie, kurie aiškiai žino, ko nori. Galite išvykti į antrą medaus mėnesio kelionę, bus gera.

OŽIARAGIS. Veneros akinami nuolat ieškosite uždarbio šaltinių. Būkite atidūs su tais, su kuriais sieja finansiniai reikalai, nes aplink jus gausu nesąžiningų žmonių. Gali būti, kad jums pasiūlys pasirašyti nesąžiningą sandorį. Neklausykite svetimų patarimų, viską spręskite patys. Turintys antrąją pusę turėtų labiau nei bet kada palaikyti partnerį – už tai bus atlyginta meile ir švelnumu. Idealus laikas pradėti šeimyninį gyvenimą.

REKLAMA

VANDENIS. Uranas pasiūlys ne vieną galimybę finansinei padėčiai pagerinti. Tai naujų projektų, kurie atneš pelną ateityje, pradžia. Žinoma, jei jau užbaigti senieji. Neverta vykti į ilgas keliones, nes jos bus nemalonios. Venkite bendrauti su užsieniečiais. Ieškantys poros turėtų apsižvalgyti aplink ir nuleisti reikalavimų kartelę. Šeimose bus ramu, jei noriai dalinsitės meile ir švelnumu.

ŽUVYS. Venerai veikiant, ne pačiu palankiausiu būdu dėliojasi jūsų finansinė situacija. Galimas pinigų stygius būtiniausioms reikmėms. Gali būti, kad teks pasinaudoti santaupomis arba skolintis. Eiti į pasimatymus nesinorės, tačiau atminkite, kad tūnodami kampe poros tikrai nerasite. Tiems, kurie vis dėlto bus linkę bendrauti ir nesėdės namuose, žvaigždės pranašauja netikėtą susitikimą, kuris gali pakeisti gyvenimą. Dažnesni konfliktai gadins ir taip tamsius vakarus, o pavydas gali galutinai išardyti santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų