REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atradienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas ganėtinai ramus, nors kai kuriose gyvenimo srityse gali užklupti didžiulės permainos.

Atradienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas ganėtinai ramus, nors kai kuriose gyvenimo srityse gali užklupti didžiulės permainos.

REKLAMA

Lapkričio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien tiktų užsiimti labdaringa veikla, dirbti visuomenės labui. Sustiprės intuicija, meninis skonis. Gali įgyti pagreitį anksčiau vilkintas svarbus sandoris. Tikėtina sėkmė ir meilėje, žaidimuose.

Tauras

Visuose darbuose būsite energingai nusiteikę. Tikėtina komercinė, derybinė sėkmė. Galite įsigyti ar gauti kažką, apie ką anksčiau tyliai pasvajodavote. Dėmesį rodys neabejingi asmenys.

Dvyniai

Galimi geri patarimai, naujienos, intriguojami pokalbiai. Daug dėmesio skirsite darbui, pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Su artimos aplinkos žmonėmis lengvai susitarsite dėl svarbių jums dalykų, bendrų renginių.

Vėžys

Labiausiai norėsis komforto, darnos. Jei užteks laiko, pravartu pasitvarkyti buityje, išsiaiškinti nesusipratimus su šeimos nariais, kad niekas nebetemdytų nuotaikos. Sveikata nebus itin stipri. Reikėtų ją labiau tausoti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Visą dieną džiugins flirtai, komplimentai. Galimi pasiūlymai susiję su verslu, meile, pramogomis, kūryba. Galite tikėtis gerų rezultatų sportinėje kovoje, sceniniuose pasirodymuose ar kt. Vis dėlto to galite siekti nederamomis priemonėmis.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien turėsite daug reikalų ir kontaktų. Turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, suderinti tai, kas galbūt neseniai išsiderino. Prasminga ir įdomu bus susitikti su žmogumi, kuris žino, kaip reikia siekti tikslo.

Svarstyklės

Šiandien jūsų mintys, idėjos, vertinimai visiems atrodys svarbūs ir protingi. Iš jus dominančio žmogaus galite tikėtis ypatingo dėmesio. Galbūt teks aiškintis asmeninius santykius, apsispręsti dėl jų pobūdžio ateityje.

Skorpionas

Būsite išradingi, darbštūs ir galite įdomiai pakeisti ar pakoreguoti savo stilių ar aplinką. Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su indėliais, akcijomis, draudimu. Kažką sėkmingai užbaigsite ar išsiaiškinsite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli, lektoriais, įžymybėmis ar kt. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja, arba patys kažkam padarysite didelį įspūdį.

Ožiaragis

Norėsis kažką reikšminga nuveikti, daugiau pasiekti, ypač profesijos srityje. Tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai, susitikimai, reikalingos pažintys. Parodykite daugiau pagarbos kitiems ir sulauksite sėkmės.

Vandenis

Nesitversite savame kailyje: viskas bus įdomu, aktualu. Lengvai megsis pažintys, romantiškos intrigos. Palanku tvarkyti juridinius bei visuomeninius reikalus, ką nors reprezentuoti, organizuoti, suburti.

Žuvys

Diena bus gera, jei vengsite blaškančio šurmulio, nesiimsite darbų, kurių nesugebate. Slapti asmeniniai reikalai, pomėgiai, jeigu jie nesusiję su išgertuvėmis, religiniu fanatizmu ar narkotikais, praskaidrins jūsų kasdienybę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų