REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugeliui Zodiako ženklų pirmadienis prognozuojamas ramus, tačiau jei būsite neatidūs, ar imsitės neapgalvotos veiklos, lauks dideli nemalonumai ir pavojai.

Daugeliui Zodiako ženklų pirmadienis prognozuojamas ramus, tačiau jei būsite neatidūs, ar imsitės neapgalvotos veiklos, lauks dideli nemalonumai ir pavojai.

REKLAMA

Lapkričio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nieko neprašykite, nereikalaukite, būkite kuklesni, atsargesni. Neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Venkite ginčytis su biurokratais, kelių policija.

Tauras

Bus pavojinga pasikliauti sėkme ar kieno nors gerais norais: maršrutas, kuriuo jie veda, bus tradicinis... Veikloje gali atsirasti naujų keblumų ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais.

Dvyniai

Net jei neturėsite jokios blogos nuojautos, nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus, techniką, nebent nuspręsite tai padovanoti (o tai šiandien itin sveikintina).

Vėžys

Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač antrajai pusei. Na, o darbe nepersistenkite. Gerkite raminamąsias arbatas, eikite anksčiau ilsėtis: bus svarbu gerai išsimiegoti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Pasaugokite gerus santykius su mylimu žmogumi. Būkite atidesni vaikų elgesiui, nes gali atsikartoti senos problemos.

REKLAMA

Mergelė

Būkite atidesni kasdieniuose darbuose bei kelyje. Dažniau klysite, tad stenkitės pamatyti savo silpnybes ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią nors negerą naujieną: galimas dalykas, jog tai klaidinga informacija.

Svarstyklės

Problemos gresia dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų, todėl pats laikas tuo užsiimti. Kita vertus, galima netikėta artimo žmogaus, sutuoktinio, dalykinio partnerio pagalba.

Skorpionas

Nekokia diena. Gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe, labiau derintis prie aplinkybių. Niekuo svarbiu neužsiimkite, saugokite save, savo sveikatą bei gerus santykius su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka. Nepasikliaukite kokiu nors autoritetu, svetima nuomone, nepatikrintomis kalbomis (ypač apie mylimą asmenį). Venkite ir garsiai sakyti savąją nuomonę, už ką nors laiduoti, tvirtinti pačių nepatikrintus dalykus.

Ožiaragis

Negeras laikas spręsti svarbius karjeros klausimus. Netinka kreiptis su pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis, tiesiog galite rimtai pakenkti savo ateičiai.

Vandenis

Partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo: pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtam planų suirimui. Nebūkite patiklūs, išgirsta informacija gali nepasitvirtinti, o duoti pažadai nebūti vykdomi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žuvys

Nesistenkite, kad viskas klostytųsi taip, kaip norisi, taip, kaip reikia, nebus. Nesinervinkite, jei teks keisti planus. Diena gali būti itin sunki aktyviems ir valdingiems asmenims. Likite lankstūs. Verta daugiau ilsėtis ir apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų