REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis kai kuriems Zodiako ženklams gali tapti sandorių sudarymo ir reikalų tvarkymo diena. Vis dėlto po vienu iš ženklų gimusiems žmonėms šią dieną patariama išnaudoti pasyviam poilsiui. 

Sekmadienis kai kuriems Zodiako ženklams gali tapti sandorių sudarymo ir reikalų tvarkymo diena. Vis dėlto po vienu iš ženklų gimusiems žmonėms šią dieną patariama išnaudoti pasyviam poilsiui. 

REKLAMA

Pateikiame lapkričio 18 horoskopą 12 zodiako ženklų:

Avinas

Pasistenkite neužgauti ambicingų asmenų savimeilės, venkite intrigų, klastos. Tikriausiai teks pasirūpinti sveikata.

Tauras

Tai turėtų būti nebloga diena. Jūsų nesupras ir netoleruos tik tie, kas tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Dirbkite, kurkite, mylėkite. Bus rezultatų, kurie nudžiugins.

Dvyniai

Rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Būkite atidesni, jei teks derėtis, įsipareigoti, imti ar teikti paskolą. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu nepasiduoti manipuliavimui bei spaudimui.

Vėžys

Būsite nusiteikę reikalams, susijusiems su mokslu, informacija. Regis, sužinosite svarbių dalykų, o gal net rasite išmintingą būdą susikaupusioms problemoms spręsti. Galima kelionė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien galite susitikti su žmogumi, pasirengusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį. Tačiau gali pasitaikyti ir abejotinų pažadų. Mokėkite atskirti grūdus nuo šiaudų.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien imkitės darbų, kuriems reikia kūrybiškumo, išradingumo arba išskirtinių jūsų gabumų. Geras metas kolektyvinei veiklai. Nenuviltų ir romantiškas pasimatymas, pramoginis renginys.

Svarstyklės

Stenkitės atsijungti nuo bet kokių darbų. Šiandien - pasyvaus poilsio diena.

Skorpionas

Šiandien pravartu pareikalauti to, kas jums pagal nuopelnus priklauso. Gali tekti aiškintis santykius su konkurentais, partneriais ar mylimaisiais. Verčiau venkite įtartinų kompromisų, nesileiskite paperkami.

Šaulys

Būkite labai atidūs reikaluose, susijusiuose su bendrais bei svetimais pinigais.

Ožiaragis

Gali tekti spręsti konfliktus su dalykiniais partneriais, artimaisiais. Kai kas seksis, kai kas nelabai, tačiau tai neišvengiama.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Diena nebloga, tik nepervertinkite savo galimybių ir nepasiduokite puikybei. Regis, jums seksis beveik visa, ko darbe imsitės. Pasistenkite, kad neišsprūstų neapgalvotas pažadas, įsipareigojimas.

Žuvys

Jeigu ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi, nepopuliarūs, tai pamatysite, kad be reikalo. Atsiras bendraminčių. Pažįstamas asmuo gali pateikti dėmesio vertą pasiūlymą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų