REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį daugeliui Zodiako ženklų patariama išlikti ramiems ir apdairiems. Tik taip bus galima išvengti finansinių problemų bei sveikatos bėdų rizikos.

Šeštadienį daugeliui Zodiako ženklų patariama išlikti ramiems ir apdairiems. Tik taip bus galima išvengti finansinių problemų bei sveikatos bėdų rizikos.

REKLAMA

Lapkričio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Bjaurokas laikas, kai viltys lieka tuščios. Kuo greičiau tai suprasite, tuo mažiau problemų patirsite, tad pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją.

Tauras

Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite už kritiką ant artimųjų: jūsų reakcija gali būti kiek per jautri. Būkite atidesni sveikatai.

Dvyniai

Būkite atidūs, kad kas nors nepasinaudotų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui ir patogumui.

Vėžys

Venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien daug kas strigs: trūks jėgų ir sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Būtinas apdairumas tvarkant piniginius reikalus: pasisaugokite, kad jūsų neįtrauktų į finansiškai nenaudingą reikalą.

REKLAMA

Mergelė

Iš esmės palankus metas, tačiau bus svarbu apdairumas: pasisaugokite, kad nesąžiningas tarpininkas ar partneris nesuklaidintų, neapgautų dėl piniginių ar turto reikalų.

Svarstyklės

Paskubinti reikalų tvarkymo patiems tikriausiai nepavyks: kreipkitės pagalbos į draugus. Labiau pasirūpinkite sveikata.

Skorpionas

Remkitės antrosios pusės, šeimos nuomone, mažiau sukite galvą, ką kiti pasakys. Itin atsargūs būkite su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui statyti ar butui įrengti – jus gali apgauti.

Šaulys

Komplikuotas metas tęsiasi, tad galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos: tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau grąžinti bent dalį skolos.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pavyks rasti išmintingą sprendimą dėl santykių su draugu ar partneriu iš užsienio. Nors kelionėms, reikalams su užsieniečiais tvarkyti neblogas metas, kelyje nebūkite patiklūs su nepažįstamaisiais, įvairiais pareigūnais.

Vandenis

Jei tarp jūsų ir tėvų tvyro įtampa, bus svarbu susitaikyti su tėvais, jei nenorite, kad santykiai ilgesniam laikui atšaltų. Derėtų suskubti taikytis ir su giminaičiu ar kaimynu, draugu.

Žuvys

Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai, per jį dar ateis nemažai problemų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų