REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio diena daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama sėkminga darbo srityje, tačiau jūsų sėkmė gali nepatikti kitiems.

Penktadienio diena daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama sėkminga darbo srityje, tačiau jūsų sėkmė gali nepatikti kitiems.

REKLAMA

Lapkričio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ši diena bus sėkminga tik tuo atveju, jeigu atsisakysite abejotinų nuotykių ir intensyvaus bendravimo.

Tauras

Padaugės emocijų, sentimentų, noro rūpintis tais, kurie šalia jūsų bei tais, kuriuos norėtumėte sudominti. To nepadarysite per vieną dieną, tad turėkite kantrybės. Šio vakaro renginys ar pasimatymas gali jus nuvilti.

Dvyniai

Nebloga diena, jei jums aktualu ieškoti naujų pajamų šaltinių, derėtis. Gali kilti neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, remontu, verslu ar pan., tačiau vakare entuziazmas gerokai sumažės.

Vėžys

Diena bus palanki trumpoms išvykoms, dalykiniams bei asmeniniams susitikimams. Galite gauti vertingą pasiūlymą ar informaciją. Vakare pasisaugokite nemalonių situacijų gatvėje ir kitur.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien orientuositės į kasdieninius darbus, buitines problemas. Aplinkinius stebinsite savo taikliomis replikomis, kūrybingumu, bet vakare tikriausiai pajusite, kad komplikuojasi šeiminiai reikalai.

REKLAMA

Mergelė

Gera diena kūrybiniam darbui, tik nenukelkite jo į vakarą. Nusimato išlaidos malonumams, dovanoms, vaikų poreikiams. Jeigu prarasite saiką, vakare gailėsitės.

Svarstyklės

Šiandien galite susidoroti netgi su neįprastomis užduotimis, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas ir protingai rizikuoti.

Skorpionas

Tikėtinos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir tinkamai pasielgti. Teks derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių reikalavimų ar poreikių. Vakare lengva nuvilti ir nusivilti meilės reikaluose, todėl nepaslyskite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali išryškėti mažiau pastebimos jūsų savybės, gili įžvalga. Finansine prasme nesitikėkite gauti daugiau nei esate nusipelnę.

Ožiaragis

Gana produktyvi diena. Verta imtis naujų sumanymų. Galite tikėtis įtakingų asmenų ir užsieniečių palankumo. Pravartu šiek tiek pakeisti įvaizdį ir pakoreguoti elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai gerbiami.

Vandenis

Daugiausia pastangų šiandien nukreipsite į profesines perspektyvas ar stabilesnį įsitvirtinimą darbe. Ambicingi siekiai, pretenzija būti pranašiausiais darbo srityje jums tikriausiai nepakenks, tačiau konkurentai tuo nesidžiaugs.

Žuvys

Jei šalia jūsų bus aktyvių žmonių, veiklus kolektyvas, tai ir jums nestigs energijos bei noro spręsti dalykines problemas, siekti geresnių rezultatų. Tačiau nesubtilumas reiškiant asmeninę nuomonę gali šiek tiek pakenkti santykiams.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų