REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Santykiai (nuotr. 123rf.com)

Seksualinių sapnų pasitaiko visiems, rašoma dailystar.co.uk. Tačiau ar kada susimąstėte, ką jie iš tiesų reiškia? Gal sapnuojate savo buvusį meilužį arba bosą – bet kuriuo atveju, seksualinių sapnų ne su savo partneriu pasitaiko daug kam.

21

Seksualinių sapnų pasitaiko visiems, rašoma dailystar.co.uk. Tačiau ar kada susimąstėte, ką jie iš tiesų reiškia? Gal sapnuojate savo buvusį meilužį arba bosą – bet kuriuo atveju, seksualinių sapnų ne su savo partneriu pasitaiko daug kam.

REKLAMA

Ką jie reiškia ir ar tai normalu?

Hilda Burke, porų konsultantė ir „The Phone Addiction Workbook“ autorė atskleidžia populiariausius seksualinius sapnus ir ką jie iš tiesų reiškia.

Seksas su įžymybe

Visi esame įsižiūrėję kokią nors įžymybę ir intymus nuotykis su jais yra labai įdomus sapnas, sako Hilda. Kalbėdama „Cosmopolitan“, jis sakė: „Jie būna labai mieli, arba visai ne mieli, gal šalti arba ambicingi.

Dažniausiai apie įžymybes turime susidarę kokį nors įspūdį. Jis gali būti teisingas arba ne, tačiau šiuos žmones vis tiek kokiu nors būdu įsivaizduojame.

REKLAMA
REKLAMA

Vadinasi, kai juos sapnuojame, gali būti, kad mūsų sąmonė svarsto, kokių savybių labiausiai norime iš savo partnerio.“

Seksas su viršininku

Tokio pobūdžio sapnai gali sukelti nepatogumų darbinių pasitarimų metu. Hilda teigia, kad sapnuoti seksą su savo viršininku iš tiesų yra labai dažnas dalykas ir kad tai daugiau pasako apie jūsų, o ne apie jūsų viršininko karjerą.

REKLAMA

„Galbūt realiame gyvenime svarstote galimybę darbe labiau pasireikšti, o sapnas atskleidžia ryšį su ta jūsų dalimi, kuri nori siekti daugiau.“ – aiškina ji. – „Viršininkas tokiame sapne gali reikšti, kad esate pasirengę naujovėms.“

Seksas ne su tos lyties, kuri paprastai jus traukia, atstovu

Jei sapnuojate seksą su tos pačios lyties asmeniu, tai nebūtinai reiškia, kad esate biseksualūs ar homoseksualūs – gali būti, kad tiesiog žavitės tuo žmogumi.

Hilda sako: „Jei tai tos pačios lyties asmuo, pavyzdžiui, jūsų moteriškos lyties viršininkė, paklauskite savęs – gal ji vis dėlto truputį jus traukia. Jei ne, galbūt jus traukia tai, kad ją matote kaip nepriklausomą, sėkmės lydimą moterį – lyg norėtumėte to, ką turi ji. Tokie sapnai paprastai reiškia, kad sapnuojami žmonės turi kažką, su kuo jūs patys, savo viduje norite užmegzti glaudesnį ryšį.“

REKLAMA
REKLAMA

Seksas su draugu

Galbūt tokių minčių apie savo draugą ar draugę niekuomet neturėjote – ligi dabar. Galbūt jie visai ne jūsų skonio, ir vistiek juos susapnuojate seksualiniame sapne.

Hilda aiškina: „Kai ką nors tokio susapnuojate, gali būti, kad daugiau apie tai galvoti visai nenorite, bet kita vertus, įdomu pasižiūrėti, kas slepiasi po šiuo paviršiumi, ypač jei realiame gyvenime tikrai apie juos nefantazuotumėte.“

Seksas su žmogumi iš jūsų praeities

Pasako Hildos, gali būti labai simboliška sapnuoti ką nors, su kuo ėjote į mokyklą ar universitetą. Jei tai žmogus, kuris šiaip jūsų netraukia – vadinasi, kad sapnas dar reikšmingesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Psichoterapeutė sako: „Pagalvokite, ką simbolizuoja šis žmogus? Koks jis buvo mokykloje? Ar jis buvo visų mėgstami, o gal moksliukas? Kaip dėl to jaučiatės? Galbūt kažkuri jūsų dalis yra labai „moksliukiška“ ir šis žmogus simbolizuoja būtent tą jūsų dalį.“

Seksas ne su savo partneriu

Hilda sako, kad jei sapnuojate kokį nors žmogų iš sporto klubo, tai – normalu. Tai – tiesiog troškimų išpildymas.

Tačiau jei sapnuojate nepažįstamą žmogų, reikėtų susirūpinti.

„Jei įsivaizduojate seksą su atsitiktiniu žmogumi, apie kurį niekuomet seksualinių minčių neturėjote, tuomet reikėtų susimąstyti, ką tas žmogus simbolizuoja.“ – užbaigia Hilda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų