REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio prognozės nieko gero nežada daugeliui Zodiako ženklų. Patariama vengti atsakingų darbų, kurie gali turėti įtakos jūsų ateičiai. 

Antradienio prognozės nieko gero nežada daugeliui Zodiako ženklų. Patariama vengti atsakingų darbų, kurie gali turėti įtakos jūsų ateičiai. 

REKLAMA

Lapkričio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų: pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite.

Tauras

Nepasiduokite emocijoms, jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais ir vadovu. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso, kitais pasikliauti pavojinga.

Dvyniai

Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su vadovu: savo galimybes bus lengva pervertinti.

Vėžys

Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti: gal jus bandoma papirkti? Netinka nieko skolinti, investuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi, tad nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote, nors gali būti apeliuojama į jūsų prestižą ar gailestingumo jausmą.

REKLAMA

Mergelė

Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite pažeidžiami, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų.

Svarstyklės

Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą. Nesivelkite į avantiūras. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Skorpionas

Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalankus metas tvarkyti dokumentus, juridinius reikalus. Nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galimos permainos prieš jūsų valią ir šeimoje, ir darbe, Tik venkite teisti (juk ir patys būsime teisiami). Būsite itin emocingi, greitai užsigausite, atgis senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo.

Ožiaragis

Nepalankus metas: gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais.

Vandenis

Nesėkminga diena. Niekur nepersistenkite: nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, biurokratais, taip pat užsieniečiais, per pastaruosius galimi nemalonumai.

Žuvys

Negeras laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų