REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama netikėta. Jei nebūsite atidūs, gali laukti dideli nemalonumai.

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama netikėta. Jei nebūsite atidūs, gali laukti dideli nemalonumai.

REKLAMA

Lapkričio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Rytas gali prasidėti nuo trikdančių naujienų. Jums gali iškilti moralinio pasirinkimo klausimas. Tai gali būti tam tikrų išvadų, ataskaitų diena. Turbūt daug bendrausite su kolegomis, net ir vakare.

Tauras

Rytas nežada nieko gero, jei būsite apsiblausę ir nedėmesingi. Tačiau dieną galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, užsitikrinti įtakingo pažįstamo paramą ar pan. Arba vakarosite su senais bičiuliais ir labai tuo džiaugsitės.

Dvyniai

Dieną pradėsite pakiliai nusiteikę, kupini planų, bet gana greitai išblaškysite energiją gausiems kontaktams ir popiet pasijusite išsisėmę. Susikaupti net paprasčiausiam darbui pajėgsite tik vienumoje, niekieno netrukdomi.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Rytas bus vangus, viską darysite tarsi sulėtintame filme. Galbūt jausite fizinį silpnumą. Tačiau popietė jau bus kupina reikalų, kuriuos gana sėkmingai tvarkysite. Nestokosite kūrybingumo, liežuvio aštrumo bei komercinio apsukrumo.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien itin aktualūs bus turtiniai, piniginiai reikalai. Galbūt sulauksite atsiskaitymo už seniau atliktą darbą, atgausite skolintą sumą ar daiktą. Galite išnuomoti ar išsinuomoti patalpą, susitarti dėl jos apstatymo ar pan.

Mergelė

Iki pietų, nors ir labai blaškydamiesi, galite sureguliuoti nemažai reikalų. Kur įmanoma, atlikite tai telefonu: taip sutaupysite laiko. Popiet gali kilti impulsas lėkti į kažkokį susitikimą. Regis, tam paskatins netikėtas telefono skambutis.

Svarstyklės

Ryte pasisaugokite vagių ir nebūkite išsiblaškę, kad nepamestumėte piniginės, raktų. Regis, šiandien teks skirti daugiau dėmesio šeimai, artimiesiems. Be jūsų pagalbos kažkas iš artimųjų sunkiai išsivers. Neatsukite nugaros.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aktyvi, energinga diena. Norėsis daug judėti, darbuotis arba malti liežuviu, flirtuoti. Ir išties sugalvosite, kaip paganyti kūną ir sielą. Galimas įdomus renginys.

Šaulys

Jei turite kūrybinio ar kitokio darbo, kurį pravartu greičiau užbaigti, šiandien pasistenkite tai padaryti. Tokiu būdu atrišite sau rankas naujiems projektams ir suspėsite anksčiau už konkurentus. Verta pagalvoti ir apie įvaizdį.

Ožiaragis

Jausite keistą nerimą. Panašu, kad iniciatyvą perims kiti žmonės, o jums beliks tikėtis, kad ir jums tai išeis į naudą. Kita vertus, puikiai jausite, kaip elgtis, kad net aršiausi konkurentai jus gerbtų.

Vandenis

Šiandien pravartu susitvarkyti dokumentus, ypač jei reikia kažką pratęsti, suderinti. Venkite dviprasmybių ir miglos pūtimo, nes galite išprovokuoti nesusipratimus.

Žuvys

Rytas bus neramus, jei esate pažadėjęs grąžinti skolą ar kažką paskolinti, perleisti, mainytis, nes apniks abejonės, noras trauktis atgal. Pasijusite kur kas geriau, kai įjungsite filosofinį požiūrį ir atsisuksite į tikrąsias vertybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų