REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiako ženklai

Išskyrė kelis Zodiako ženklus, kurių šiandien laukia rimtos problemos

Lapkričio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Lapkričio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Beveik visas dėmesys bus sutelktas į užsienį, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslus, švietimo, kultūros reikalus. Būsite filosofiškai nusiteikę. Tikriausiai ir kitus mėginsite įtraukti į jus dominančias diskusijas. Pastariesiems stigs tolerancijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien būsite susirūpinę ne tik asmeninėmis, bet ir globalinėmis problemomis. Atsakomybės našta gali priversti priimti svarbų sprendimą. Tai, ko dabar imsitės, didele dalimi ilgam nulems jūsų darbų eigą.

REKLAMA

Dvyniai

Diena pasižymės aktyviais kontaktais, bet ne visi džiugins. Galite jaustis nesuprasti arba tyčia vedžiojami už nosies. Kita vertus, horizonte pasirodys svarbus jums asmuo, kurio nesitikėjote išvysti.

Vėžys

Šiandien labiau dvelks tuščiomis iliuzijomis nei realiais laimėjimais. Galite išgirsti, kaip kažkas klastinga rezgama jums už nugaros. Arba galite turėti išgyvenimų dėl sveikatos. Reikėtų vengti tuščių kalbų, santykių aiškinimosi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien lengva pasiduoti netinkamoms pagundoms. Svarbu orientuotis, kas teisinga, o kas veda į klaidas, priklausomybę. Tuomet darysite žingsnius ir kompromisus tik ten, kur tai neatsigręš negatyviu aspektu.

Mergelė

Galite susižavėti kažkuo, kas atrodys tarsi lengvas pasipelnymas. Tie, kas suteiks jums tokių vilčių, gali būti pavadinti avantiūristais. Verčiau neapgalvotai pinigų neleiskite ir abejotinų įsipareigojimų neprisiimkite.

Svarstyklės

Puikiai seksis bendrauti, derėtis, didinti savo populiarumą. Tačiau pernelyg nebevaldant liežuvio kai kurie pokalbiai gali baigtis nekaip. Daug bendraudami, lakstydami nepamirškite būtinų pareigų: aplaidumas daug kainuotų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali užplaukti keistos nuotaikos. Daugiau optimizmo jums tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams, teisindamiesi nekokia savijauta. Patausokite save, atsipalaiduokite.

Šaulys

Sceninė veikla, meilė ir saikingas sportas yra labiausiai jums tinkantys užsiėmimai šią dieną. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai labai taktiškai.Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais.

Ožiaragis

Šiandien užgrius nelengvi darbiniai rūpesčiai. Kelti nerimą gali ir sveikata. Nebūkite pernelyg kritiški kitų atžvilgiu. Iš pažįstamo žmogaus ar kolegos galite gauti žinią. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu.

REKLAMA

Vandenis

Šis metas suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Galbūt teks matyti jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti įspūdį. Rizikingi nuotykiai gali baigtis nelinksmai. Galimi konfliktai, nesusipratimai.

Žuvys

Galite susidomėti kažkokiu nauju finansiniu planu, investicijų galimybe. Pasistenkite nepiršti savo nuomonės, reikalavimų tiems, kurie jums akivaizdžiai nepritaria. Didesnė užsikrėtimų rizika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų