REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgaliais ar turint laisvą dieną mes galim ir ilgiau pasisukinėti virtuvėje, leisti sau improvizuoti ar tiesiog pagaminti tai, ko pageidauja mūsų artimieji.

Savaitgaliais ar turint laisvą dieną mes galim ir ilgiau pasisukinėti virtuvėje, leisti sau improvizuoti ar tiesiog pagaminti tai, ko pageidauja mūsų artimieji.

REKLAMA

„Bet kai parbėgi namo po darbo, stengies pagaminti greitai, sočiai ir žinoma skaniai", - sako tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. 

Vienas iš tokių greitai paruošiamų patiekalų - blyneliai su mėsa.

Reikės:

0.5 l. kefyro, 200 gr. maltos mėsos ( aš naudojau vištienos faršą ), 1 kiaušinio, 100 gr. miltų, 1 a.š cukraus, žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Išplaktą kiaušinį sumaišiau su kefyru, subėriau miltus ir išmaišiau. Sudėjau vištienos faršą, pagardinau cukrumi, druska ir iš paruoštos masės ( masė gaunasi tirštoka ) kepiau blynelius. Blyneliai kepa pakankamai greitai. Prie blynelių paruošiau padažą su pievagrybiais.

Padažui:

Ant sviesto pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus, sudėjau pjaustytus pievagrybius ir pakepinusi supyliau grietinę 12 % ). Pagardinau maltais pipirais ir druska. Viską pakepiau, kol padažiukas kiek sutištėjo. (jeigu norite tirštesnio padažo, tai į grietinėlę įdėkite 0.5 ar 1 v.š. miltų, bet aš nedėjau).

Šaltinis: Gamink su Audrone

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų