REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Feisbuke sparčiai plinta lietuvės sukurta daina apie patėvio Gedimino Kontenio ir motinos Monikos Kaziukaitytės mirtinai sumuštą Matuką.

Feisbuke sparčiai plinta lietuvės sukurta daina apie patėvio Gedimino Kontenio ir motinos Monikos Kaziukaitytės mirtinai sumuštą Matuką.

REKLAMA

Dainoje, skambant pianino muzikai, moteris dainuoja žodžius, kurių beklausant, suvirpa širdis.

Tekste – užmušto vaiko klausimai

Jaudinančioje dainoje, pavadinimu „Mama, kur tu buvai“ – nebylūs mirusio vaiko klausimai apie tai, kodėl mama neapgynė vaiko, kai patėvis jį skriaudė ir žalojo.

Dainą atlieka kėdainietė Greta Vaičiurgytė, o žodžius parašė alytiškis Vaclovas Matažinskas.

„Juk tu girdėjai ir matei, kaip sunkiai patėvio ranka žalojo, skriaudė vis mane. Dabar aš angelu skrendu. Turėčiau pasakyti, kad tave myliu, bet žodžiai stringa gerklėje. Juk tu matei, kaip skriaudžia jis mane.

Nesulaikei, negynei. Gynei jį. Ar meilės man turėjai širdį? O gal ten ledas, ne širdis yra. Ar gali būti motinos širdis kieta“, -skamba žodžiai dainoje.

REKLAMA
REKLAMA

Toliau, pritariant pianinui, skamba ne ką mažiau jaudinantys žodžiai: „Aš juk verkiau, tavęs aš maldavau. Palikim jį, išeikime, prašiau. Bet tau sūnus antra vieta. Mylėjai jį labiau negu mane.

REKLAMA

Norėčiau tau, mamyte, pasakyt, bet sustojusi širdis neleidžia to daryt. Kodėl gi, mama, paaukojai tu mane, tu juk žinai, mylėjau aš tave.

Norėjau aš gyvent, mylėt norėjau. Viltis į tave, kad taip bus, aš dėjau. Tačiau nusisukai tu išdavei mane. Aš nežinau, ar tu buvai mama.

Aš angelu skrendu pas Dievą. Iš ten matysiu aš tave kas dieną“, - skamba dainoje.

Nesuvokiamas žiaurumas namuose

Primename, kad siaubinga ir sveiku protu nesuvokiama tragedija įvyko Kėdainiuose. Ketverių metų berniukas namuose žiauriai sumuštas prieš metus, sausio pabaigoje. Po kelių dienų jis nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertizės duomenimis, vaikas mirė nuo galvos smegenų sumušimo ir kraujo išsiliejimo. Preliminariais duomenimis, mirtinas smūgis suduotas vaikui būnant vonioje. Matukas griuvo atbulas ir trenkėsi galva į radiatorių.

Vaikas mirė ne iš karto. Jo būklę pamačiusi motina pripažįsta nesikreipusi į medikus – ji paliko vaiką su vyru, kuris po smurtavimo užmigo.

Po kiek laiko grįžusi motina rado vaiką vemiantį, su iš ausų ir nosies bėgančiu krauju. Ji teigia išskubėjusi į vaistinę, kur prašė vaistų nuo galvos traumos. Gydytojams liepus kviesti medikus, ji paprasčiausiai nupirko vaistų nuo skausmo. Tačiau mirštantis vaikas nebegalėjo praryti tablečių. Medikus motina iškvietė, kai jau buvo per vėlu.

Pareigūnai teigia, kad delsiant, stengtasi nuslėpti nusikaltimą.

Šiuo metu abu įtariamieji yra suimti. Jie įtariami bendrininkavimu nužudant vaiką. Už itin žiaurų vaiko nužudymą G. Konteniui gresia įkalinimas iki gyvos galvos.

  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų