REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį lapkričio penktadienį daugeliui Zodiako ženklų nerekomenduojama atsipalaiduoti. Dėl to itin svarbu šią dieną būti atidiems bei vengti konfliktų, o taip pat niekur neskubėti.  

Pirmąjį lapkričio penktadienį daugeliui Zodiako ženklų nerekomenduojama atsipalaiduoti. Dėl to itin svarbu šią dieną būti atidiems bei vengti konfliktų, o taip pat niekur neskubėti.  

REKLAMA

Lapkričio 2 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės, jūsų laikas dar neatėjo. Nereikėtų skubėti ir dirbant kasdienius darbus, atliekant dalykines užduotis. Gali gesti darbo technika, automobiliai. Būkite atsargesni kalbėdami apie save ar kitus.

Tauras

Būkite itin atidūs darbe: jūsų profesionalumu gali būti suabejota. Blogas laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Venkite prieštarauti vyresniems.

Dvyniai

Turite likti sąmoningi ir pasistengti neįkliūti į spąstus. Galite sužinoti, kas ne jūsų žmonės, kas išduoda, kenkia, apgaudinėja, piktnaudžiauja jūsų kilnumu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Teks atsakyti už per didelius norus, nepamatuotas pretenzijas veikloje, tvarkant piniginius, turto reikalus. Jus gali suklaidinti užsienietis ar žinia, gauta iš užsienio, tad neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti.

REKLAMA

Liūtas

Laukia išbandymai, provokacijos. Mokėkite nereaguoti į jas ir venkite nereikalingos rizikos, kad ir kuo užsiimtumėte.

Mergelė

Nelemtas įvykis, atsitiktinumas gali priversti pakeisti planus, tik nepykite ant savęs ar likimo, mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas ir nesiimkite nieko planuoti ateičiai.

Svarstyklės

Nepalanki diena svarbiems reikalams tvarkyti. Pasisaugokite sukčių, vagių.

Skorpionas

Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko nauja nesiimkite ir venkite konfliktų, siekite įveikti pasipiktinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimi nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą ir turtą. Netinkamas metas pirkti brangių daiktų, skolinti pinigų ar priimti neteisėtas dovanas ir jas patiems teikti. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

Ožiaragis

Turėkite savo griežtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų bei planų dėl išgirstų naujienų (ne viskas auksas, kas žiba – ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai).

Vandenis

Sudėtingas metas, netinkamas jokiems svarbiems susitikimams. Geriausia likti namie.

Žuvys

Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite įžvalgumo bei atsargumo: per didelis pasitikėjimas pakenks.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų