REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lapkričio pirmosios horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Lapkričio pirmosios horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jūsų mąstymui stigs logikos, įžvalgumo, tačiau itin pasitarnauti gali intuicija ir nuoširdumas. Jums gali pasisekti ten, kur nesitikėjote ką nors pasiekti dėl asmeninių trūkumų ar nepatyrimo.

Tauras Diena bus nebloga, jeigu sugebėsite į daugelį dalykų pažvelgti naujai. Kils originalių kūrybinių idėjų, pajusite įkvėpimą. Regis, labai rūpės vaikų poreikiai. Venkite azartinių žaidimų, svaigalų, neviršykite greičio kelyje.

Dvyniai Stengsitės kažką pakeisti savo stiliuje, dienotvarkėje, mityboje. Derėtų labiau rūpintis sveikata.

Vėžys Tikriausiai mėginsite įtvirtinti kai kurias pažintis, atsivėrusius šansus. Kažkokiai veiklai jus gali įkvėpti draugai, partneriai. Kils optimistinių planų. Deja, gali tekti ataušti. Nusivilsite, jei per daug tikitės iš kitų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai aplinkybės ar kiti žmonės privers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių. Tokios pagundos gali sukelti problemų.

REKLAMA

Mergelė Į savo rezgamas intrigų pinkles prieš konkurentus galite įkristi patys, todėl vertėtų veikti atviromis kortomis, tvirtais argumentais.

Svarstyklės Ilgalaikės pastangos turėtų būti deramai įvertintos. Vis dėlto gali būti, kad tie, kurie šiandien entuziastingai pritars, rytoj ims kalbėti kitaip, išsisukinėti, slapstytis.

Skorpionas Savo dėmesiu gali nudžiuginti senas draugas. Galbūt rasite ir naujų sąjungininkų, bendraminčių, tik neskubėkite jais aklai pasikliauti.

Šaulys Diena žada netikėtumų. Sunku bus suprasti, kur slypi tiesa: ar rimtose kalbose, ar abejotinose apkalbose, ar užfiksuota popieriuje. Kalbėdami nesąmones rizikuosite susikompromituoti, prarasti pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Draugiški kontaktai ir palankumo apraiškos suaktyvės, bet tik tuo atveju, jei aplinkiniai pastaruoju metu jumis nenusivylė. Gali būti aiškiai sudėlioti visi taškai ir prasidės tai, kas turi prasidėti. Tikėtina, kad ieškosite naujų saviraiškos galimybių.

Vandenis Šiandien stengsitės susitarti dėl konkrečių, materialių reikalų, finansinių sąlygų, atsiskaitymų, tiekimo, nuomos, pirkinių. Tačiau sparnus gali kiek pakirpti per plona piniginė ar per maža jūsų įtaka. Kaip bebūtų, nemažai nuveiksite ir pasieksite.

Žuvys Tikėtini pasikeitimai visuomeninėje veikloje arba asmeninių santykių srityje. Suaktyvės kontaktai su draugais. Tačiau būtina gerai pagalvoti, prieš pažadant, įsipareigojant. Gali tekti aiškintis ir dėl anksčiau duotų pažadų, kurių dar neišpildėte.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų