REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Savo eilėraštyje „Išsinėrimas iš odos“ Harryette Mullen lygina savo transformaciją su gyvatės išsinėrimu, kurį ji reguliariai atlieka tam, kad atsinaujintų. Kadangi šiuo metu turi puikią galimybę pradėti savo nėrimosi procesą, jos mintys tau gali būti naudingos (kad būtų lengviau skaityti, parašiau jas proza). „Ištraukti save iš senos, surandėjusios odos – iš seno, sustabarėjusio dalyko, kurio man nebereikia – aš nusirengiu, iš jos išslystu, palieku ją užnugary. Nusimesti kietumą, nusilupti visus sluoksnius iki pažeidžiamos gelmės. Mirksėdama atsikratau senų akių vokų, kad galėčiau matyti naujai. Nusitrynusi į akmenį, ir vėl būsiu švelni.“ Štai pasiūlymas tavo Helovino kostiumui – iš odos besinerianti gyvatė.

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

„Tik jauni ir kvaili žmonės savimi pasitiki sekse ir meilėje.“ – sako 49-erių metų rašytoja Elizabeth Gilbert, daug rašiusi šiomis temomis. Aš su ja sutinku. Jau daugelį metų esu pasišventęs meilės paslapčių mokymuisi, tačiau vis dar jaučiuosi „žalias“. Net jei šiuose reikaluose esi sumanesnis už mane ir E. Gilbert, Jauti, ateinančiomis savaitėmis raginu tave būti kukliam ir smalsiam. Kosmosas tau turi paruošęs įdomių pamokų, o geriausias būdas gauti iš jų naudos yra naudotis atviru ir pagauliu protą. Pasiūlymas tavo Helovino kostiumui: sekso mokslininkas, meilės tyrinėtojas, intymumo eksperimentuotojas.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

„Mano mėgstamas būdas mokytis yra į įrangą įtaisyti keistą ir nenuspėjamą reguliuojamą veržliaraktį.“ – rašė po Dvynių ženklu gimęs rašytojas Dashiellis Hammettas. Tačiau tau rekomenduoju jo metodiką naudoti labai retai ir tik tuomet, jei kiti mokymosi metodai neveikia. Daugeliu atveju tau geriausia mokymosi strategija yra į įrangą įpilti tepalo, o ne dėti ten reguliuojamą veržliaraktį. Tai labiausiai pasitvirtins ateinančiomis savaitėmis. Siūlau įrangą kol kas išjungti ir tuo tarpu įpilti ten tepalų ir atlikti kelis techninės priežiūros darbus. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: mechanikas, kompiuterių technikas, kalbėtojas su robotais.

REKLAMA

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Žymusis švedų filmų kūrėjas Ingmaras Bergamanas, kaip tu ir aš, buvo Vėžys. Vienas iš prie jo sėkmės prisidėjusių faktorių buvo tai, kad jis sugebėjo tinkamai pasinaudoti savo vidiniais demonais, „įkinkydamas juos į savo karietą“. Jis taip pat teigė, kad savo vidinius demonus suvaldė ilgų pasivaikščiojimų po pusryčiu metu. „Demonai nemėgsta gryno oro.“ – sakė jis. – „Jiems labiau patinka, jei guli lovoje ir tau šąla kojos.“ Įtariu, kad dabar tau – puikus metas pasinaudoti jo patarimu. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: vedžiok savo demoną už pavadėlio arba pasidaryk iš jo lėlę, arba įkinkyk jį į savo karietą.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Viso Helovino laikotarpio metu, raginu tave aktyviai fantazuoti apie tai, kaip atrodytų tavo svajonių namai ir kaip juose jaustumeisi, jei turėtum tokiems namams susikurti reikalingus pinigus. Kokiomis spalvomis nudažytum namų sienas? Ar patiestum kilimus, ar paliktum medines grindis? Koks būtų tobulas apšvietimas, baldai, dekoracijos? Kokias panoramas matytum žvelgdamas pro langą? Ar namai būtų gamtos apsuptyje ar šurmuliuojančiame miesto centre? Ar juose būtų darbo kambarys, muzikos kambarys, o gal meno dirbtuvės? Gerai praleisk laiką įsivaizduodamas, kaip atrodytų geriausias tavo savybes atskleisti galinti šventovė. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: tobulas namisėda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

„Nuostabūs dalykai slypi ten, kur žmonės nė nepamano jų ieškoti.“ – rašo romanistė Jodi Picoult. Tau labai reikia apie tai pagalvoti ateinančiomis savaitėmis. Kodėl? Nes tavo nežemiška galia bus sugebėjimas aptikti nuostabius dalykus, slypinčius tose vietose, kuriose žmonės beveik niekada jų neieško. Sau pačiam ir savo artimiesiems padarysi didelę paslaugą intensyviai susitelkdamas į šią užduotį. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: šuo pėdsekys, lobių ieškotojas, detektyvas, Šerlokas Holmsas.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

„Yra laikas siautimui ir laikas ramybei, bet dabar – nei vienas, nei kitas. Šis laikas skirtas tapimui.“ Tai parašė rašytoja Shauna Niequist. Sekdamas pranašingais astrologiniais ženklais, aš jos perspektyvą laikau tau teisia ir naudinga. Tu jau pralėkei pro savo vaisingo chaoso laikotarpį, semdamasis naujų galimybių. Kai ateis sausis, būsi pasiruošęs veikti stabiliai ir saugiai. Tačiau šiuo metu tavo užduotis yra žydėti. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: nuostabaus grožio gyvis, besiritantis iš kiaušinio, stiprus daigas, dygstantis iš sėklos.

REKLAMA

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

„Jis tikėjo magija.“ – apie vieną iš personažų savo romane „Nuostabūs Kavaliero ir Klėjaus nuotykiai“ rašo Michaelas Chabonas. – „Ne taip vadinama žvakių, pentagramų ir šikšnosparnių magija ir ne judančiomis adatomis, dvasių seansais, verkiančiomis statulomis, vilkolakiais ir stebuklais.“ Tuomet kokia magija? M. Chabonas sako, kad jo personažas tikėjo „beasmene gyvenimo magija“ – atsitiktinumais ir ženklais, kurių reikšmės atsiskleidžia tik po laiko. Atkreipiu į tai tavo dėmesį, Skorpione, nes dabar tau geras laikas imtis būtent tokios magijos, kurią tu laikai realia ir naudinga. Kokia tai magija? Helovino kostiumo idėja tau: magas, ragana, burtininkas.

REKLAMA

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

„Jei jaunoji ledi nepatiria nuotykių savo kaime, ji turėtų jų ieškoti svetur.“ Šaulė rašytoja Jane Austen taip rašė savo romane „Nortangerio abatija“, o dabar aš kiek pakeistą jos žinutę perduodu tau. Mano versija yra tokia: „Jei bet kokio amžiaus ir bet kokios lyties Šauliai nepatiria nuotykių savo kaimynystėje, jie turėtų jų ieškoti svetur.“ Bet kur yra tas „svetur“? Žodynas sako, kad tai gali reikšti užsienio šalį arba tiesiog lauke, ar šiaip kokioje kitoje vietoje. Norėčiau šią reikšmę išplėsti, kad į ją įeitų ir visa tai, kas yra už tavo pažįstamo ir įprasto pasaulio ribų. Helovino kostiumo pasiūlymas: keliaujantis piligrimas ar į šventą žygį išėjęs keliautojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Viešųjų ryšių specialistai iš vienos alaus bendrovės pasiūlė man krūvą pinigų už tai, kad į tavo horoskopą įterpčiau neakivaizdžią jų gaminio reklamą. Jie prašė manęs apsimesti, kad yra rimtų astrologinių priežasčių, dėl kurių turėtum iki soties prisigerti jų siūlomo alaus. Bet tiesa ta, kad žvaigždės sako visai priešingą dalyką. Tau kaip tik nereikėtų sėdinėti alkoholio liūne. Vietoj to, tau reikėtų ieškoti dalykų, padedančių susikaupti tavo mylimiausiam darbui ar siekiamiausiam tikslui. VIP kategorijai priklausantys žmonės tau bus prieinamesni, nei paprastai ir iš tavo pusės būtų labai išmintinga ieškoti jų paramos. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: sėkmingiausias lėšų rinkėjas, metų pažinčių mezgėjas, vyriausiasis draugų ieškotojas.

REKLAMA

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

„Kokia tu esi mintis?“ – klausia rašytojas Salmanas Rushdie's. – „Ar esi iš kompromisinių, besitariančiųjų, prisitaikančiųjų, ieškančių tinkamos nišos, kad išgyventų, ar esi iš užsispyrusiųjų, žiauriai mąstančiųjų, kaip mietą prarijusių velnio neštų ir pamestų minčių, kurios verčiau pražūtų, nei plauktų pasroviui?“ Tavęs to klausiu, Vandeni, nes manau, kad ateinančiomis savaitėmis galėtum būti puiki vieno arba kito tipo minties versija. Jei esi antrojo tipo – užsispyrusi, velnio nešta ir pamesta – mintis, tuomet savo pasaulį gali kardinaliai pakeisti. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: revoliucionierius, kryžiuotis, agitatorius, minios išjudintojas.

REKLAMA

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

„Nėra grožio be tam tikro keistumo.“ – rašė Edgaras Alllenas Poe. Mados dizainerė Rei Kawakubo nuėjo dar toliau – ji paskelbė: „Keistumas yra būtinas grožio ingredientas.“ Į savo apibrėžimą ji įtraukė dar vieną niuansą: „Kad kas nors būtų gražu, tai nebūtinai turi būti dailu.“ Pasiūlysiu tau dar vieną sėklą apmąstymams: wabi-sabi. Tai japoniškas terminas, reiškiantis netobulą, pereinamojo pobūdžio, neužbaigtą grožį. Tavo dėmesį į šias užuominas atkreipiu todėl, Žuvie, kad dabar tau yra puikus laikas tobulinti ir tikslinti tavo asmeninį grožio suvokimą, ir iš naujo įsipareigoti jį įkūnyti. Helovino kostiumo pasiūlymas tau: tavo asmeninio grožio apibrėžimo įsikūnijimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų