REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pražia prognozuojama palanki daugeliui Zodiako ženklų. Galėsite nemažai padėti ir aplinkiniams.

Spalio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Palanku intensyviau vystyti intelektinę, kūrybinę veiklą, imti ar teikti interviu, laikyti egzaminą, skaityti paskaitas, reklamuoti ir t. t. Diplomatiškai, protingai elgiantis turėtų pavykti rasti išeitį net iš kebliausių situacijų.

Tauras

Šiandien labiau nei paprastai jums norėsis tvarkos, švaros, komforto savo asmeninėje erdvėje. Jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių liksite namuose, tai būsite linkę iš širdies paplušėti.

Dvyniai

Atviriau reikšite jausmus, aistras, kils ūpas sportuoti, rungtyniauti, dalyvauti įvairiose atrakcijose, realizuoti save per kūrybą. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje.

Vėžys

Gali kilti ūpas atnaujinti asmeninį garderobą, keisti aprangos stilių ar šukuoseną. Neblogas metas ir romantiškiems pasimatymams, jei tik vakare jausitės pakankamai sveiki ir nepavargę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pajusite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalytis tuo, ką turite, padėti, aukotis. Ypač svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo sieja bendri interesai ir atsakomybė. Pravartu klausytis, ką mąsto ir kalba kiti, tai išeis į naudą.

REKLAMA

Mergelė

Gali atsinaujinti sena aistra, užeiti dosnumo, išlaidumo priepuolis. Galbūt kažkas grąžins jums skolą arba suteiks paskolą. Arba kils poreikis paklausyti draugiško patarimo ir atsikratyti blogo įpročio, pasiryžti permainai.

Svarstyklės

Protingi, išmintingi žmonės šiandien sau neleis elgtis netinkamai. Jei turite svarbių sumanymų, ilgalaikių planų, mėginkite po žingsnelį juos įgyvendinti. Stumtelėkite rutiną į šalį ir pasistenkite orientuotis į perspektyvą. Tai pasiteisins.

Skorpionas

Būsite pakankamai aktyvūs ir pasitikintys ar bent jau stengsitės tokie atrodyti. Galite sudalyvauti viešame renginyje. Įdomios gyvenimo patirties nestokojantis asmuo gali duoti jums vertingą patarimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Palankus metas susitikimų, renginių organizavimui ar dalyvavimui juose, ryšių mezgimui. Vieni jūsų klaus patarimų, kiti juos dosniai siūlys. Regis, suaktyvės jūsų kūrybinės galios. Visgi, kai kas nepatiks tiems, kurie jums pavydi, konkuruoja.

Ožiaragis

Palankus metas demonstruoti meninius sugebėjimus, filosofinę išmintį. Netikėtai aplankęs įkvėpimas, nuojauta gali pašnibždėti svarbių dalykų. Domins apkalbos, užkulisiniai įvykiai. Gera diena meno bei socialiniams projektams.

Vandenis

Šiandien darbuositės gana lengvai, greitai pritaikysite naujoves. Daug kur padės intuicija. Aplinkiniai jus mielai išklausys, parems, o gal netgi patikės savo slapčiausias mintis.

Žuvys

Šiandien atrodys, kad viskas juda pirmyn be didelių pastangų, tarsi savaime. Labiausiai rūpės harmonija ir tvarka namuose. Noriai spręsite draugų ir artimųjų problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų