REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalio pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama sunki, Patariama nesiimti neapgalvotų veiksmų, nepriimti svarbių sprendimų. 

Savaitgalio pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama sunki, Patariama nesiimti neapgalvotų veiksmų, nepriimti svarbių sprendimų. 

REKLAMA

Spalio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Imkitės tik ko nors vieno. Namie stenkitės neprarasti savitvardos.

Tauras

Nieko rimta neplanuokite: lemtingą akimirką viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Turėsite progą patikrinti, kas tikrieji jūsų draugai.

Dvyniai

Nepalanki diena. Jausite įtampą, nerimą. Nieko rimta nesiimkite ir nieko nekeiskite. Jums gali būti daromas stiprus spaudimas, tad nepakliūkite į svetimą įtaką.

Vėžys

Būsite išskirtinai ryžtingi. Kad neprikrėstumėte kvailysčių, nieko nedarykite ekspromtu. O jei sugalvosite kirsti šaką, ant kurios sėdite, pirma įsitikinkite, ar turite "parašiutą".

Liūtas

Nesiekite materialinės naudos, tik pabloginsite reikalą. Būkite pagarbesni mylimo žmogaus nuomonei ir nesivadovaukite apatiškomis nuotaikomis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Niekur neskubėkite ir mažiau tikėkite išgirsta informacija ar pažadais. Gal tiesiog esate vedžiojami už nosies? Pasisaugokite vagių bei įžūlių, agresyvių asmenų.

REKLAMA

Svarstyklės

Rūpesčiai atrodys didesni, nei yra iš tiesų. Panikuosite ne dėl to, dėl ko reikėtų. Tikrosios problemos pasislėpusios ir gali pasireikšti netikėčiausiu, nemaloniausiu pavidalu.

Skorpionas

Nepervertinkite savo galimybių, nepasiduokite azartui. Jei niekur nerizikuosite, nepriimsite jokių naujų, atsakingų sprendimų (nei asmeninių, nei dalykinių), problemų nepatirsite.

Šaulys

Nebūkite formalistai. Jei reikalas, įvykių eiga, pagaliau santykiai su sutuoktiniu ar draugais jus iš esmės tenkina, nesikabinėkite prie galimų, tačiau nesvarbių trūkumų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nors jūsų kaltės nebus, bet būtent jus aplinkiniai (ypač artimas žmogus) mėgins paversti atpirkimo ožiu. Su niekuo nesiaiškinkite santykių. Galimos rimtos problemos per dalykinius partnerius bei bendrus pinigus.

Vandenis

Jei liksite namie ir nuspręsite tiesiog pailsėti, pasielgsite teisingai. Bendraukite tik su tais, kuriais pasitikite, kuriuos mylite. Saugokite paslaptis.

Žuvys

Reikalus tvarkant pritrūks objektyvumo bei teisingos informacijos: galite rimtai apsigauti, nematyti povandeninių uolų. Nepasiduokite intrigantų ir įvairų autoritetų spaudimui.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų